palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MASZRE pályázat

A Magyar Szak- és Szépirodalmi Szerzők és Kiadók Reprográfiai Egyesülete pályázatot hirdet az Egyesület tevékenysége által érintett reprográfiai jogosultakat (szak- és szépirodalmi szerzőket, valamint könyvkiadókat) tömörítő, Magyarországon nyilvántartásba vett szakmai és érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek számára az alábbi témakörökben: a magyar szak- és szépirodalom, valamint az olvasás és a könyv népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok (2.1) és a könyvszakmai oktatás tevékenységének támogatása (2.2).

A Pályázaton a MASZRE tevékenysége által érintett reprográfiai jogosultakat (szak- és szépirodalmi szerzőket, valamint könyvkiadókat) tömörítő, Magyarországon nyilvántartásba vett szakmai és érdekvédelmi szervezetek, közösségi célokat szolgáló alapítványok, egyesületek vehetnek részt.

A Pályázat célja:

  • a magyar szak- és szépirodalom, valamint az olvasás és a könyv népszerűsítését szolgáló hazai és külföldi szakmai programok anyagi támogatása,
  • könyves szakmai műhelyek (könyvkiadói, terjesztői, fordítói) oktatási tevékenységének a támogatása.

 A pályázat keretében egy–egy pályázatra adható támogatás maximális összege: 20 millió forint

A pályázatokat kizárólag postai úton fogadjuk el.

A postára adás határideje: 2012. október 15.

Letölthető dokumentumok

Pályázati szabályzat 2012

pályázati adatlap

pályázati felhívás

pályázat részletes feltételei

A pályázatok elbírálására 2012. november 15-ig sor kerül. A részletes pályázati feltételek, a pályázati szabályzat és az adatlap az Egyesület honlapján (www.maszre.hu) megtekinthető, illetve letölthető.