palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Matheidesz Mária Minőségi Díj

Az alapítóról elnevezett Minőségi Díjat Matheidesz Mária hozta létre a nyelvtanulás elősegítése céljából. A minőségdíjat évente egy alkalommal, két külön kategóriában ítéli oda az MMM Díjat kezelő kuratórium idegen nyelvet tanító tanárok, illetve diákok számára.

Az MMM Díj odaítéléséről háromtagú szakmai kuratórium dönt. A Díj kiosztására a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által rendezett konferencia keretében évente kerül sor. A szakmai kuratórium minden évben külön dönt a díj összegéről, és a két külön kategóriában kiosztandó díjak számáról.

2013-ban a díj összege a tanár kategóriában nettó 200.000,- Ft, diák kategóriában nettó 70.000,- Ft.

Az MMM Díj elnyerésének feltételei a következők:

1. Tanárok számára

  • Aktív nyelvtanári tevékenység (munkaviszony, vállalkozói viszony), amelyet a munkaadó igazolásával kell bizonyítani.
  • Az idegennyelv-oktatáshoz kapcsolódó, sikeresen megvalósított projekt, módszertani ötlet, szakmai koncepció részletes leírása, amelyet a pályázó megfelelő módon bemutat.
  • Az elért eredmények további hasznosításának lehetőségei.
  • Korhatár: nincs.

2. Diákok számára

  • A magyar oktatási rendszerben 9-12 osztályos tanulói jogviszony, amelyet az iskola hivatalos igazolásával kell bizonyítani.
  • Az idegennyelv-tanuláshoz kapcsolódó, sikeresen megvalósított projekt, teljesítmény (pl. olvasmány/film/egyéb élmény idegen nyelven, levelezőpartneri kapcsolat, tanulmányút, stb.), amelyet a pályázó megfelelő módon bemutat.
  • Korhatár: 14-20 év.
Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

Pályázati adatlap

A pályázat beküldésének határideje: 2013. március 18. (postai bélyegző kelte)

 

Forrás: http://www.nyelviskola.hu