palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mecénás pályázat

miskolc pályázatMiskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a város kulturális életének gazdagítására 2010. évben is meghirdeti a Mecénás pályázatot.

Pályázhatnak Miskolc város közigazgatási határain belül működő kulturális és művészeti egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, csoportok, civil szervezetek.

Kategóriák:

  • Művelődési és művészeti alkotó közösségek, civil szervezetek
  • Kórusok és öntevékeny zenei csoportok
  • Szépirodalmi és művészeti kiadványok szerzői, vagy kiadói

Az elbírálásnál előnyt élveznek az újszerű kezdeményezések és a megfelelő önrész biztosítása, valamint az évfordulókhoz, kiemelten a Széchenyi Évhez kapcsolódó rendezvények, irodalmi munkák.

Pályázni az önkormányzat által kiadott adatlapon lehet: adatlap és befizetési csekk személyesen szerezhető be Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális és Vendégforgalmi Osztályán (3525 Miskolc, Batthyány u. 1.)

A pályázat benyújtási határideje: 2010. április 9.

Helye: Miskolc Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal, Kulturális és Vendégforgalmi Osztály, 3525 Miskolc, Batthyány u. 1.

A pályázattal kapcsolatban információ kérhető a Kulturális és Vendégforgalmi Osztályon személyesen (Miskolc, Batthyány u. 1.) vagy vagy telefonon (Tel.: 46/503-029). Honlap: http://www.miskolc.hu

Letölthető dokumentum

Kult. mec. adatlap 2010.doc

Forrás: http://www.miskolc.hu