palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Meg nem valósult művek 3.0 – pályázat képzőművészeknek

A tranzit.hu folytatja a „Meg nem valósult művek sorozatát”. A blog szeretne platformot adni a jelenlegi helyzetben meg nem valósítható, vagy épp ebben a helyzetben megvalósítható tartalmak megjelenésére és támogatására.


Mivel a közeljövőben tervezett, találkozásokon alapuló események nem valósulnak meg, sokaknak veszélybe kerül a munkája, legtöbben még nem tudjuk, hogyan fogunk működni ebben az új rendszerben.
Ugyanakkor erre az időre lehet, úgy is tekinteni, mint időnyerésre, amit talán új és be nem fejezett írások megírására használhatunk, megoszthatunk olyan gondolatokat egymással, amik a kialakult helyzet kapcsán erősödtek fel.

A tranzit. hu 2006-ban tett közzé felhívást meg nem valósult művek megvalósítására. 2018-ban a Műértőben megjelent sorozatban felkért művészek küldtek be „meg nem valósult” terveket.
Folytatva a sorozatot várnak szöveges (kb. 5-10.000 karakter), képes (képesszé) és videóanyagokat (3-5 perc), amik a következő bővíthető hívószavak köré csoportosíthatók: Online élet, meg nem valósult írásművek, meg nem valósult művek, kapcsolatok, szolidaritás…

A kiválasztott anyagokat tervek szerint hetente háromszor töltik fel és bruttó 20.000 Ft/ anyag (számla ellenében) honorálják.

Beküldési határidők: 2020. április 8., április 15
E-mail: office@tranzitinfo.hu

http://tranzitblog.hu/