palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Még öt napig lehet pályázni a ZBR Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogram kiírására!

klimabarat otthon pályázatTanyák is pályázhatnak a 400 millió forintos keretből.  A ZBR-EH 09 kódszámú pályázati felhívásra a 2010.06.16-i felfüggesztéséig benyújtott pályázatok előzetes feldolgozását követően – a maradék keretösszeg teljes felhasználása érdekében – a 2010.08.19 -től a rendelkezésre álló keret erejéig ismételten lehetőség van a pályázatok benyújtására. A pályázatok beküldési határideje: 2010. október 30. 24.00 óra.

A felülvizsgált keret becslés szerinti maradványa mintegy 400 millió Ft. Felhívjuk a tisztelt pályázók figyelmét arra, hogy a pályázati feltételek változatlanul hagyása mellett, a pályázati útmutatónak megfelelően, a szakmai értékelés során előnyben részesülnek a költséghatékonyabb, nagyobb fajlagos széndioxid-megtakarítást eredményező pályázatok.

A pályázati útmutató értelmében az ingatlan-nyilvántartás szerinti „tanya” megjelölésű ingatlannal is lehetséges pályázni  a kiírásban megjelölt támogatott tevékenységekre (hőszigetelésre, nyílászáró cserére, megújuló energiaforrások hasznosítására stb.).

A ZBR Klímabarát Otthon Energiahatékonysági Alprogram felfüggesztése és újbóli megnyitása között benyújtott pályázatok feldolgozása a fenti feltételek figyelembevételével történik meg.

Amennyiben a rendelkezésre álló határidő letelte előtt a keret kimerül, úgy az azon felül beérkező pályázati igényeket kerethiány miatt elutasítjuk.

Csak a 2010. október 30. 24.00 óráig postára adott pályázatok kerülnek feldolgozásra, az ennél későbbi keletbélyegzésű ZBR-EH-09 jelű pályázatot a minisztérium nem fogadja be.

A pályázatról bővebben: http://palyazatok.org/klimabarat-otthon-2-zold-beruhazasi-program-energiahatekonysagi-alprogram/

Forrás: KVVM