palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Még többen pályázhatnak hűtő- és fagyasztócserére

EMI_logo_2011A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2014. szeptember 25-én, az Otthon Melege Program keretében hirdette meg a Háztartási nagygépek energiamegtakarítást eredményező cseréje alprogramot. A tárca a pályázattal kapcsolatos visszajelzéseket mérlegelve módosítja a pályázati feltételeket, és minden magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező magánszemély számára lehetővé teszi a programban való részvételt.

Az állami, vissza nem térítendő pályázati támogatással a pályázók csökkentett vételáron szerezhetik be új, magas energiahatékonyságú hűtő- vagy fagyasztó-berendezéseiket.

A pályázatokat benyújtani – elektronikus úton – 2014. október 27-én, 0:00 órától lehet.

A pályázatok a 2014. október 27-e és 2014. november 30-a közötti időszakban, régiónként eltérő időpontokban, a rendelkezésre álló forrás kimerüléséig nyújthatók be, kizárólag elektronikus úton, a pályázati portálon keresztül. Ehhez a pályázóknak ügyfélkapus regisztrációval kell rendelkezniük a www.magyarorszag.hu oldalon, továbbá a pályázathoz elektronikusan csatolt lakcímkártya-másolattal szükséges igazolniuk állandó lakcímüket vagy tartózkodási helyüket.

A benyújtás régiónként és pályázói körönként eltérő időszakokban lehetséges a Pályázati Útmutatóban részletezetteknek megfelelően. A nyugdíjas és nagycsaládos pályázók előnyt élveznek azzal, hogy számukra a pályázat korábbi időpontban nyílik meg. 

pályázatírás

Pályázat kiírás: http://palyazatok.org/haztartasi-nagygepek-energiamegtakaritast-eredmenyezo-csereje-palyazat/