palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mesés egészség meseíró pályázat

Újbuda Önkormányzata és a Fiatal Családosok Klubja „Mesés egészség” címmel meseíró pályázatot hirdet gyermek és felnőtt kategóriákban.

A pályázat célja: annak terjesztése, hogy az egészséget könnyebb megőrizni, mint a betegséget gyógyítani, tehát a testi és lelki egészség érdekében tett lépések (táplálkozás, mozgás, kiegyensúlyozottság, szűrővizsgálatok, stb.) fontosságának hangsúlyozása.

Pályázati kategóriák:

  • I. korcsoport: 7-9 évesek
  • II. korcsoport: 10-13 évesek
  • III. korcsoport: 14-16 évesek
  • Felnőtt (16 év fölött)

Legfőbb elvárás a pályázók felé: A mesében szerepeljenek a következő kifejezések, vagy rokon értelmű megfelelőik: egészség, orvosi vizsgálat, életmód, gyógyulás, boldogság.

Formai feltételek: A meséket Word dokumentumban, mellékletben csatolva kérjük elküldeni a mesesegeszseg@gmail.com címre. A terjedelem: Maximum 5000 karakter, szóközökkel együtt.

A mese elején szerepeljen a pályázó neve, életkora, e-mail címe, saját, vagy szülő telefonszáma.

Az írások illusztrációit a díjazáskor nem tudjuk figyelembe venni, de természetesen csatolható a történethez.

Minden pályázó egy mesével nevezhet, mely eddig még nem jelent meg nyomtatásban, vagy más Internetes portálon.

A beérkezés határideje: 2016. november 11. 12 óra

Díjazás:

A díjak átvételére 2016. november 26-án, 11 órakor, a Várkert Bazárban szervezett jótékonysági adventi vásáron kerül sor.

Minden kategória minden helyezettje értékes ajándékot kap!

Mesés Fődíj: Egy kétszemélyes, egyhetes tengerparti utazás

A pályaművekből a pályázók nevének feltüntetésével kiadványt készítünk, amelyhez „Mesés egészség” címen az iskolákban lehet majd hozzájutni, valamint vállaljuk, hogy a zsűri által kiválasztott meséket közzétesszük a www.ficsak.hu honlapunkon, FICSAK és Mesés Egészség Facebook oldalunkon és feltűnnek majd nyomtatott, kerületi vagy országos lapokban is. Amennyiben a pályázó a nevét nem szeretné a nyilvánosság előtt felfedni, a pályázat elején akkor is szerepeltetni kell, azonban mellette (NÉV nélkül) felirattal jelezni kell ezt a szándékot.

A díjazáskor és a kiadvány megjelenésekor nagyszabású sajtóesemény keretében mutatjuk be a nyerteseket az országos médiának!

Kérdéseit a mesesegeszseginfo@gmail.com címre küldött levélben teheti fel.