palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mézes Ráckeve kreatív pályázat

A ráckevei Ács Károly Művelődési Központ 2017 Adventjére is meghirdeti a Mézes Ráckeve című (mézeskalács készítő) alkotópályázatát.

A pályázat idei témája: Épített örökségünk a Kárpát-medencében

Pályázók köre: sütni szeretők, baráti társaságok, óvodai és iskolai csoportok, klubok, hagyományőrző egyesületek, munkahelyi csapatok, stb. jelentkezését, akik szívesen készítenék el hazánk épített örökségének egy-egy emlékét mézeskalácsból.

Pályázni a Kárpát-medence bármely építészeti emlékének mézeskalácsból készített makettjével lehet (templom, kastély, műemléképület, stb…)

A pályaművek maximális alapterülete 60*50 cm lehet, magassága maximum 40 cm. Az összeállításnál kérjük az alkotókat, hogy vegyék figyelembe azt, hogy a kiállítási anyagot többször is mozgatni fogjuk.
A pályaművek mellé kérjük a mellékelt adatlapon adják le az alkotók nevét, elérhetőségét, de azt a pályamunkához ne rögzítsék.
A beérkezett pályamunkákat Advent idejére mind kiállítjuk Ráckevén.

A pályaművek leadása: 2017. november 21-22, 8 és 16 óra között, helyszíne az Ács Károly Művelődési Központ (2300 Ráckeve, Kossuth utca 51.)

Ahhoz, hogy a kiállítást megfelelően elő tudjuk készíteni, kérjük, aki kedvet érez az alkotáshoz, előzetes jelentkezését küldje el az akmkrackeve@gmail.com címre.
A legkiemelkedőbb alkotásokat díjazzuk!

November 12-én 14 órától szeretettel várjuk a gyermekeket és a felnőtteket az Ács Károly Művelődési Központba közös mézeskalács házikó készítésre, írókázásra.

Letölthető dokumentum

MezesRackeve

Bővebb információ és tájékoztató anyag:
Szerdahelyiné L. Nórától az
akmkrackeve@gmail.com címen, illetve a 06-24-518-650-es telefonszámon kérhető.