palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mi és a Converse alkotói pályázat

Mi és a Converse.  Pályázz az osztályoddal és nyerjetek 50.000 forintot.

A „Mi és a Converse” versenyen való részvételhez készítsetek az osztályoddal egy olyan alkotást, amely számotokra a legjobban kifejezi a Converse életérzést. Az elkészült pályamű lehet egy jópofa fénykép, kreatív rajz vagy bármilyen eszköz amelyben, a legjobban ki tudjátok magatokat fejezni.

A versenyen közép- és általános iskolás osztályok vehetnek részt. Egy osztály több alkotással is nevezhet.

Kik vehetnek rész a versenyen? A versenyen közép- és általános iskolás osztályok vehetnek részt. Egy osztály több alkotással is nevezhet.

Mi a nyeremény?A legjobb alkotást elkészítő osztály 50.000 Ft jutalomban részesül. A legjobb pályaművek márkaboltjainkban kiállításra kerülnek.

Ki lesz a nyertes?A beküldött pályaművekre www.tornacipo.hu/miesaconverse oldalon szavazhattok majd, 2013. december 1. és 5. között. A szavazáson első helyezett osztály kapja a fődíjat.

Hogyan és meddig nevezhetek? Ez elkészült pályaműveket 2013. november 31.-ig küldjétek el a miesaconverse@tornacipo.hu email címre vagy a 1081 Budapest, Rákóczi út 69. postacímre. A pályaművek mellett küldjétek el az iskolátok nevét, címét és az osztályotok nevét.
Eredményhirdetés 2013. december 6-án

 

További információk: www.tornacipo.hu/miesaconverse