palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mi és a nagyszülők

A Kölöknet-Babanet portálok pályázatot hirdetnek „Mi és a nagyszülők” címmel, szülőknek, nagyszülőknek és unokáknak. Egy család vagyunk, de sokszor mégsem – legalábbis nem olyan szoros kötelékként, ahogy az régen működött. Ma már a legtöbb család – szülők és gyerekek – nem lakik együtt a nagyszülőkkel, a nagyszülők pedig emiatt nem vesznek úgy részt az unokák nevelésében-életében. Hatásuk mégis vitathatatlanul jelen van a mindennapokban.

Kedves Olvasóink, gondolkodjunk együtt erről a mindannyiunk életét átszövő kapcsolatrendszerről egy pályázat keretében! Az alábbi két témakörben várjuk a pályaműveket, a megadott feltételeknek megfelelően.

1. témakör: Mit csinálnék másképp, mint a szüleim?

Mi az, amit a gyereknevelésben, családi életben követendő vagy éppenséggel megváltoztatandó példának érzünk szüleinkkel kapcsolatban? Melyek azok a minták, amelyeket érdemes átadni a következő generációnak, és melyek azok, amiket érdemes megváltoztatni?

Várjuk a nagyszülők, szülők és gyerekek-unokák pályázatait írásban (max. 1500-2000 karakter), rajzban vagy akár rövid videófelvételként.

A pályázat időtartama: 2012. március 1-31-ig

A Kölöknet szerkesztősége által kiválasztott, három legjobb pályázatot értékes könyvcsomaggal díjazzuk! A pályázatok a szerkeszto@koloknet.hu címre kérjük küldeni.

2. témakör: Miért jó a nagyiékkal/unokákkal?

Te miért szeretsz a nagyiékkal lenni? Mi mindent tanultál a nagyszüleidtől? És Önök, kedves nagyszülők, mit élveznek a legjobban az unokákkal való együttlétben? Van-e olyan dolog, amit érdemes a fiatalabb nemzedéktől átvenni-megtanulni?

Várjuk az unokák és a nagymamák-nagypapák írásban (max. 1500-2000 karakter), rajzban vagy rövid videóban megfogalmazott pályázatait.

A pályázat időtartama: 2012. március 1-31-ig

A Kölöknet szerkesztősége által kiválasztott, három legjobb pályázatot értékes könyvcsomaggal díjazzuk! A pályázatokat a szerkeszto@koloknet.hu címen várjuk.

A témakörökre beérkező pályaművek legjobbjait megjelentetjük a Kölöknet és a Babanet hasábjain. A pályázattal kapcsolatos kérdéseik esetén a fent megadott e-mail címen kérhetnek bővebb felvilágosítást.

 Forrás:  http://koloknet.hu/