palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mi kell a sikerhez? TEDxYouth@Budapest 2012 pályázat

Sikeresnek érzed magad vagy mások ezt mondják rólad? Legyőzted önmagad vagy sikeresen vettél egy sor akadályt? Olyat alkottál, ami korábban még nem volt? Te vagy a legjobb valamiben? Akarsz beszélni róla? Jelentkezz előadónak a TEDxYouth@Budapest 2012 konferenciára, ahol együtt újradefináljuk a sikert!

A jelentkezés menete

Küldd el az ötletedet, újításodat, projektedet, gondolataidat bemutató dokumentumot vagy prezentációt az info@tedxy.hu címünkre, vagy töltsd fel rövid bemutatkozó videofilmedet a youtube-ra, és küldd el a linkjét! Az összefoglalót úgy alkosd meg, hogy megtudhassuk, ki vagy, milyen ötleted/projekted van, és azt, miért lehet érdekes az előadásod a közönség számára.

Ha kíváncsi vagy, milyen egy jó TEDxYouth@Budapest előadás, nézd meg korábbi két év előadásait!
A kreatív géniusz 2011 előadások
Az alkotó elem 2010 előadások

A pályázatok elbírálása folyamatos, a jelentkezés lezárása: 2012.09.28.

A további részletekért olvasd el figyelmesen a csatolt jelentkezési útmutatót!

A konferencia.

TEDxYouth@Budapest 2012 – Mi kell a sikerhez?.
„A siker sosem az erőforrásokon, hanem a találékonyságon múlik.” Tony Robbins

A 2012. november 17-i TEDxYouth konferencián arra a kérdésre keressük a választ: „Mi kell a sikerhez?”. Előadóink segítségével szeretnénk megmutatni, mitől nagyszerű egy ötlet, milyen módszerekkel lehet látványos eredményeket elérni, mi rejlik az ígéretes megvalósítás mögött, és hogyan hathatunk mindezzel a körülöttünk lévő világra. Rendkívüli ötletekkel, formabontó megvalósítási módszerekkel, nagyhatású kezdeményezésekkel, amelyek kirajzolnak egy napjainkra érvényes, újfajta értékrendszert, újradefiniáljuk a siker fogalmát.

A konferencián az alábbi szekciókat tervezzük:

  1. Ötlet – Felfedezni a világot körülöttünk
  2. Innováció – Új definíciók a régiek helyett
  3. Motiváció – Légy hatással a saját és mások életére
  4. Alkotás – Új értékek a gyakorlatban

Időpontja: 2012. november 17. (szombat), egész nap

Helye: Budapest, Belvárosi Színház
Jellege: Egész napos konferencia kb. 60 perces szekciókkal, amelyekben 5-15 perces előadások kapnak helyet, 40-50 perces szünetekkel.
Előadók: Fiatal tehetségek, akik különböző versenyeken, pályázatokon, tanulmányaik során, szakmájukban vagy hobbijukban újító elképzelésekkel kitűnnek társaik közül, kimagasló eredményeket értek el az élet bármely területén.
Célunk: Felfedezni és bemutatni egy fiatal, erős alkotó szellemi közösséget és integrálni a fiatalokat egy inspiráló, hazai gondolkodó közösségbe, amelyben lehetőséget kapnak további fejlődésre, kutatásra, alkotásra.

További részletek a jelentkezési útmutatóban!

Kapcsolódó anyagok

Forrás: http://www.tedxyouthatbudapest.com