palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mi teszi igazán különlegessé a foci fogadást?

foci

Aki tett már fel életében valamilyen sportfogadási szelvényt, az jó eséllyel focira fogadott. Aki követ valamilyen sportágat, valamilyen csapatot, az az esetek döntő többségében a focit követi megszállottan. Emberek tízezrei szurkolnak a stadionok lelátóiról, és túlzás nélkül milliók szurkolnak a tévék előtt.

A kérdés már csak az, hogy mi is teszi ilyen utánozhatatlanul körberajongott sporttá a labdarúgást? Ezt a kérdést próbáltuk most körbejárni alábbi cikkünkben, és erre adtunk nyolc lehetséges választ. Szerintünk ez a foci fogadás titka, ebben rejlik a sportág igazi szépsége. Lássuk hát!

1.   A tény, hogy a foci a világ legnépszerűbb sportja

Kezdjük a magától értetődővel: a foci a legnézettebb sport a világon, pont. A legtöbben ezt a sportágat nézik, ebből pedig logikusan következik az a tény is, hogy erre fogadnak a legtöbben. Erről áll rendelkezésünkre a legtöbb információ, a foci csapatokat követjük napi szinten, a focistákért rajonganak a gyerekek és felnőttek egyaránt, ők hoznak minket a legjobban lázba. Főleg, ha hazánk válogatottja játszik egy nagy nemzetközi tornán, mondjuk az Eb-n – vagy talán egyszer végre valahára már a Vb-n is. Mi csak reménykedni tudunk, addig pedig szerezz be még több információt a világ legnépszerűbb sportágáról nálunk!

2.   Az, hogy a kicsiknek is van esélye borítani az oddsokat

Megvan még az, ahogy a Leicester City megnyerte a Premier League-et? Végig remekül játszottak Ranieri fiai, de azért az egész szezon során mindenki arra számított, hogy majd hamarosan leengednek, és valamelyik nagy (a Spurs vagy az Arsenal) beelőz végül. Ez azonban nem történt meg, a Rókák végig kitartottak, és minden idők egyik legnagyobb menetelését produkálva nyertek angol bajnokságot, amire egyébként 5000-szeres szorzó volt a szezon elején. Na, már csak az ilyen pillanatok miatt is kiemelkedően népszerű mind a foci, mind pedig a foci fogadás!

3.   Az, hogy a legváratlanabb pillanatokban jöhet a fordulat

Mint a hollywood-i filmekben, csak ez a valóságban is megtörténik. Ki ne emlékezne a Real Madrid fordítására a 2022-es Bajnokok Ligája elődöntőjében a Man City ellen, amikor két gólos hátrányból jöttek vissza két perc alatt? Vagy az 1999-es BL döntőre, amikor szintén az utolsó percben egyenlített, majd fordított a Manchester United a Bayern München ellen. A jó pillanatban megtett fogadással ilyenkor óriásit lehet szakítani – az érzelmi töltet pedig már csak hab a tortán.

4.   A tény, hogy rengeteg különböző foci fogadási piac vár rád

1X2, hendikep, pontos eredmény, gólszerző, gólok száma, végső győztes, gólkirály… Mindez csak néhány lehetséges opció volt a megannyi közül, amikre fogadhatunk akár egyetlen meccsen, vagy szezonon belül is. Amit ki tudsz gondolni, arra fogadni is tudsz. Hanyadik percben lesz a Fradi következő bedobása? Lesz-e kiállítás a Juve bajnoki meccsén? Lő-e gólt Haaland a következő BL rangadón? Megnyeri-e a Bajnokok Ligáját a Benfica? Ezek mindegyikére, és természetesen ezek ellenkezőjére is találhatunk oddsokat, a legkülönbözőbb piacokon. Talán nincs is másik sport, amire ilyen részletességgel lehetne fogadni.

5.   Az, hogy kis túlzással a világ minden bajnokságára fogadhatsz

Oké, a Premier League – La Liga – Bundesliga – Serie A – Bajnokok Ligája ötösfogatra szinte minden fogadóiroda kínál oddsokat, ez az alap. Ezeket mindenki ismeri. Ha te viszont követsz valami kevésbé ismert ligát – mondjuk a magyar másodosztályt, vagy az üzbég élvonalat, azokra is fogsz találni szorzókat. Persze nagyobb kutatómunkát igényel, de a legjobb online sportfogadás oldalak Magyarországon is lehetővé teszik, hogy ezen bajnokságok mérkőzéseire és végső győzteseire tegyél egy kis aprópénzt.

6.   Az, hogy akár élő fogadásokat is köthetsz, még izgalmasabbá téve a meccseket

Foci meccseket nézni alapból is elképesztő izgalmakat tartogat magában – jobb esetben. Persze jut nekünk jócskán az unalmas mérkőzésekből is, de általában azért tudunk izgulni. Ezen már csak az tud dobni még egy szintet, hogyha a mérkőzés közben élő fogadásokat kötünk. Ezt a legtöbb oldalon megtehetjük – sőt, gyakran ingyenes élő HD közvetítést is kínálnak ma már a internetes fogadóirodák. Így meccsnézés közben nyerhetünk pénzt.

7.   Az, hogy kipróbálhatod a legkülönfélébb sportfogadási stratégiákat

Számos sportfogadási stratégia létezik, melyek közül mi is bemutattunk már párat. Ilyen például a Lucky 15, a Lucky 31, a Martingale-stratégia, vagy a profik kedvence, az Arbitrázs fogadás. Az az egyik nagy királyság, hogy ezek mindegyikét tesztelheted, hsizen rengeteg oldal áll rendelkezésre. Érdemes kihasználni!

8.   A tény, hogy komoly gyakorlattal gyorsan fordíthatod jövedelmező tevékenységgé

Ha már megvan a kedvenc sportfogadási stratégiád, akkor használd is azt bátran. Hosszú távon megéri követni a stratégiát, hiszen mégis csak ez a győzelem kulcsa. Találd meg a megfelelő stratégiát, alkalmazd, aztán pedig kamatoztasd. Így tudod a magad javára fordítani az oddsokat és ezzel együtt lehúzni a fogadóirodát. Tanuld meg a profi sportfogadók kedvenc stratégiáit Nálunk!

Összefoglalás – Ezért különleges a foci fogadás

Cikkünk során nyolc lehetséges válasszal álltunk elő, melyek különlegessé varázsolják a labdarúgásra fogadást. Te mit gondolsz, szerinted mi teszi még azzá? Egyetértesz a fenti pontokkal, vagy te más véleményen vagy? Gondolataidat bátran oszd meg velünk, hiszen attól szép igazán ez a sport, hogy mindenki másképp látja.

(X) – Támogatott tartalom