palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Miért lettem zöld? videópályázat

Ezen az oldalon meghirdetjük versenyünket. Mondjátok el ti is egy videóban miért és hogyan letettek zöldek.  A feltöltött videó részt vesz a versenyben, és a legjobbak minőségi kerékpárt nyerhetnek. Természetesen nem csúcsminőségű filmekre gondoltunk, telefonnal és kis fényképezőgéppel is felvehetitek. Lényeg az ötletesség és az összhatás.


A videópályázat részvételi szabályai

Versenyfelhívás

Kik vehetnek részt a versenyben?
Magyarországi lakóhellyel rendelkező természetes személyek.

Mivel lehet pályázni?
Pályázni saját készítésű videóval lehet, amelyben elmondjátok, hogy miért, hogyan lettetek zöldek (pl. milyen élmények hatások hatására, milyen korban, milyen családi háttér vagy környezetben, stb.).

Mi a pályázati anyagok beküldésének határideje? 2012. november 15. 24.00

Mi a nyeremény?: A nyeremény összesen 3 db minőségi kerékpár.

Hogyan választjuk ki a nyerteseket?
A nyertesek kiválasztása pontozással történik. A videókat szakmai zsűri értékeli. A zsűri összesen 30 pontot ad az alábbi szempontok figyelembevételével:

  • A bemutatott történet.
  • A videó ötletessége, a videószerkesztés minősége (nem értékeljük, hogy milyen minőségű eszközzel vettétek fel a videókat, így az olcsóbb készülékekkel rendelkező pályázóknak is egyenlő esélyt adunk. Azt vizsgáljuk, hogy a videófelvételek során megfelelő képkivágásokat alkalmaztok, az elkészült videó élvezetes, folyamatos, a nézőt megszólítani képes, ötletes, érdekes.).
  • A videó kommunikációs értéke (mennyire képes másokat is megszólítani és aktivizálni az elkészült videó).

Jogi tudnivalók
A pályázók felelőssége, hogy a jogszabályokat betartva vegyenek részt a versenyben. A versenyben való részvételhez kapcsolódóan a pályázókat vagy mást ért bármilyen kárért felelősséget nem vállalunk.
A feltöltött tartalmak szerzői joga téged illet, de a versenyben való nevezéssel feljogosítod a versenykiírót  hogy azokat (vagy azok részeit, kivonatait, stb.) különböző internetes oldalakon megjelenítse. A megjelenítés – lehetőség szerint – a forrás megjelölésével történik.
A tartalmak nem sérthetik másik személy személyiségi jogait, szerzői jogot, nem lehetnek emberekre vagy emberek csoportjára nézve bántóak, sértőek, kirekesztőek.

Fenntartjuk a jogot, hogy a versenyfelhívást szükség esetén módosítsuk.

Bővebben: http://miertlettemzold.hu/videopalyazat vagy facebook