palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Milyen egy jó tárhelyszolgáltató?

Az Inclust Systems Kft. pályázatot hirdet “Milyen egy jó tárhelyszogláltató?” címmel. A pályázóknak ki kell próbálniuk a cég jelenlegi szolgáltatásainak adminisztrálására szolgáló Webadmin rendszert, és le kell írniuk egy 1-2 oldalas fogalmazás keretében a rendszerrel kapcsolatos észrevételeiket, fejlesztési ötleteiket.

 

Kik vagyunk?Az Inclust 2007 óta foglalkozik speciális infrastruktúra bérbeadásával és üzemeltetésével. Saját szervertermünkben többek között szerverhoszting és cloud szolgáltatásokat is üzemeltetünk. A jövőbeli fejlesztési ötleteink között szerepel a szerverhoszting és VPS szolgáltatások webes felületének elkészítése.

Mi a feladat?

  1. Nézd végig és próbáld ki Webadmin rendszerünket! (segédletet, demo logint a http://inclustdemo.com oldalon találsz)
  2. Gondolkozz el, milyen új funkciókra lenne igény, mit lenne érdemes fejleszteni, milyen észrevételeid vannak a rendszerrel kapcsolatban.
  3. Írj egy minimum 1, maximum 2 oldalas dokumentumot (esetleg ábrákkal), melynek címe: „Milyen egy jó tárhelyszolgáltató?

Beküldési határidő: 2012. április 30. Az anyagokat a palyazat@inclust.com címre várjuk PDF formátumban, ugyanitt a pályázattal kapcsolatos kérdésekre is szívesen válaszolunk.

Mit kapok cserébe?

A beküldött anyagok közül munkatársaink kiválasztják a 3 legjobbat, a díjazás a következő módon néz ki:

  • 1. díj: WD Passport 500 GB külső winchester + 50 GB Inclust tárhely 1 évre*
  • 2. díj: Asus 1,8″ 30GB fekete külső merevlemez + 50 GB Inclust tárhely 1 évre*
  • 3. díj: 50 GB Inclust tárhely 1 évre*

Eredményhirdetés: 2012. május 7.