palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mit teszek a drogmentes Magyarországért? rajzpályázat

Az Együtt egy drogmentes Magyarországért Mozgalom idén ismét kreatív pályázatot hirdet az alábbi címmel: Mit teszek a drogmentes Magyarországért? rajzpályázat. A pályázat témája: Ma a drogok már általános iskolában és középiskolában is egyre gyakrabban jelennek meg, egyre több gyermek ismeri meg, illetve kezdi el használni. A döntés azonban mindenkinek a saját kezében van! Ezért tesszük fel a fiataloknak ezt a kérdést: Mit teszel Te magadért, hogy ne ess áldozatul a drogoknak? Mit teszel barátaidért, hogy elkerüljék a drogokat? Hogyan segítesz Te abban, hogy drogmentes világunk legyen? Erről szól az idei rajzpályázatunk.


Mivel lehet pályázni?
Idén a rajzművészek kapnak lehetőséget, hogy megmutassák tehetségüket. Az alkotás lehet színes vagy fekete-fehér, használható ceruza, kréta, ecset vagy bármi más, amivel saját kezűleg (és nem számítógéppel) készíthető el a rajz!

A pályamunkák beküldése:
A pályamunkákat postán fogadjuk a lentebb megadott postacímünkre. Az alkotások mellett a pályázóknak az alábbi adatokat szükséges feltűntetni:
– az alkotó neve,
– az alkotó osztálya
– az alkotó iskolájának neve,
– az iskola címe,
– az iskola e-mail címe,
– az iskola telefonszáma,
– valamint a kapcsolattartó tanár neve.

Figyelem! A pályamunkákat nem áll módunkban megőrizni, vagy visszapostázni. Amennyiben erre külön igény merül fel, előzetes egyeztetés szükséges.

A pályamunkák beküldési határideje: 2012. január 31

A beérkezett pályamunkák értékelésének kategóriái:
– Általános iskola, 5-6. évfolyam
– Általános iskola, 7-8. évfolyam
– Középiskola (9-12. évfolyam)

Díjazottak:
A munkákat a külön erre az alkalomra felállított, neves művészekből álló zsűri bírálja el, és díjazza a következőket:
– Kategóriánkét az 1-3. helyezettet,
– A győztesek iskoláit,
Közönségdíj: idén a közönség is szavazhat a legjobb rajzra, az interneten!

Díjak: Idén is többszázezer forint értékben osztunk szét ajándékokat. Az ezzel kapcsolatos részletekkel oldalunkat hamarosan frissítjük.

Ünnepélyes eredményhirdetés és díjátadás időpontja: 2012. március

Elérhetőségeink:

Postacímünk:
Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom
1087 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 76.

Tel: 352-1797
E-mail: kreativ@drogmentes.hu
Web: www.drogmentes.hu

További információk:
A beérkezett pályázati anyagok előszűrésen esnek át. Az így továbbjutó rajzok nem csak a végső zsűrizésre, hanem a honlapunkon is megjelenésre kerülnek. A nyertes pályamunkákat pedig a www.drogmentes.hu oldalon kívül az interneten és nyomtatott sajtóban is szándékunkban áll megjelentetni.

Továbbá a pályázatról részleteket közlünk belőlük az Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom 2012-es kiadványában, melyet Országgyűlési képviselőkhöz, polgármesterekhez, hírességekhez juttatunk el.

A pályázat szervezője az Együtt egy drogmentes Magyarországért mozgalom (Magyar Prevenciós Alapítvány), melynek alapjait 2002-ben hoztuk létre azzal a céllal, hogy L. Ron Hubbard kutatásait felhasználva hozzájáruljunk a drogmentes Magyarország megteremtéséhez.

E művészeti verseny a „Drogmentes Magyarországért Kreatív Pályázatok” keretében kerül megrendezésre, melynek korábbi pályázataira – Rajzverseny a drogmentes Magyarországért, Drogmentes Magyarországért Költészeti Verseny, Drogmentes Magyarországért Költészeti Verseny, Drogmentes Magyarországért Kabalafigura Pályázat – több mint 500 iskolából érkeztek pályamunkák.