palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Tervezz karácsonyi csomagolópapírt!

Tervezz karácsonyi csomagolópapírt az újrahasznosítás jegyében! Lepd meg magad karácsonyra egy 50.000 Ft-os Praktiker vásárlási utalvánnyal, vagy egy 25.000 Ft-os Cosy at Home ajándékcsomaggal. A karácsonyi időszakban rengeteg papírt használunk el feleslegesen csomagolásra. A csomagolóanyagok között esztétikai okokból nagyon alacsonya az újrahasznosított papír aránya.  Segíts nekünk megmutatni, hogy az újrahasznosított csaomagolóanyag legalább annyira szép is lehet, mint a ragyogó, új, fehér papír.


Mit kell ehhez tenned:

  1. Tervezz egyedi csomagolópapírt a karácsony és az újrahasznosítás jegyében!
  2. Készíts olyan mintát vagy komplett grafikát, ami ötvözi a karácsonyi hangulatot és az újrahasznosítás szellemiségét!
  3. a beküldött mintát újrahasznosított csomagolópapírra nyomtatjuk és egy 2011. december 19-én megrendezendő csomagolási akció keretében népszerűsítjük!

A legjobb pályáaművet a hg.hu, a csináldmeg.hu és a Praktiker munkatársaiból álló zsűri választja ki, és jutalmazza egy 50.000 Ft értékű Praktiker vásárlási utalvánnyal.

December 19. és 23. között pedig a facebookon szavaztatjuk meg a pályáaműveket, hogy a közönség kedvencét egy 25.000 Ft-os Cosy at Home ajándékcsomaggal jutalmazhassuk.

A pályáművedet jpg és psd vagy ai formátumban az alábbi felületen várjuk. Ahhoz, hogy a játékban részt vehess, kérjük add meg pár személyes adatodat is.

A pályaművek beküldési határideje: 2011. december 9.

További információ, regisztráció: http://hg.hu/praktiker