palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat karácsonyi képeslap rajzolásra

A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság pályázatot hirdet a 2011 decemberében kiadásra kerülő Karácsonyi képeslapjának megrajzolására, megszerkesztésére. Szeretnénk, ha a szervezetünk által a partnereinknek küldendő képeslapok valóban a fiatalok elképzelései alapján létrejött alkotás formájában valósulna meg.

A pályázatokat a lenti leírtaknak megfelelően e-mailben kell elküldeni. Ezt követően a pályaműveket a GYIÖT Facebook oldalán szavazásrabocsátjuk. (A szavazással kapcsolatos információk külön kerülnek meghirdetésre.) A 10 legtöbb szavazatot kapó pályaműből pedig a GYIÖT elnöksége fogja kiválasztani az első helyezettet, amely nyomtatott formában, jókívánságként fog partnereinkhez eljutni. A nyilvános felhasználáson kívül az első helyezettet nyereményben részesítjük.

 Pályázati feltételek:

  • A pályázaton minden 12-30 év közötti gyermek és fiatal részt vehet egy vagy több pályaművel.
  • A pályaműben szerepeltetni kell a GYIÖT logóját valamint a „Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Évet Kívánunk vagy ezzel hasonló, megegyező jelentésű (fiatalosan megfogalmazott) feliratot. A pályaműveknek tükrözniük kell a GYIÖT fiatalos lendületét.
  • A pályaműveket folyamatosan, de legkésőbb 2012. december 12-én 20.00 óráig lehet feltölteni a GYIÖT Facebook oldalára, valamint szavazásra is eddig az időpontig van lehetőség.
  • A Facebookos feltöltés mellett, minden pályázónak el kell küldeni a pályamunkáját és a pályázói adatlapját szkennelt vagy postai úton. (Az adatlapon szereplő adatokat harmadik személynek nem adjuk ki, azokat bizalmasan kezeljük.)

Letölthető dokumentum:

Palyazati_felhivas.doc
Palyazoi_adatlap.doc

A GYIÖT Logója és a pályázati adatlap letölthető a www.gyiöt.hu oldalról a Letölthető anyagok közül. A GYIÖT Facebook oldala az alábbi linken érhető el: https://www.facebook.com/pages/Gyermek-%C3%A9s-Ifj%C3%BAs%C3%A1gi-%C3%96nkorm%C3%A1nyzati-T%C3%A1rsas%C3%A1g/153215128054310

A pályázaműveket és a mellékelt pályázati adatlapot kitöltve a gyiot2@gmail.com e-mail címre kérjük elküldeni. A pályázati adatlapokat postai úton is el lehet juttatni a GYIÖT székhelyére (6800 Hódmezővásárhely Serháztér utca 9.) Ebben az esetben a postára adás legkésőbbi időpontja 2011. december 12. lehet. A pályaműveket minden esetben el kell küldeni e-mailben, képformátumban.

 A pályázatok beküldési és a szavazatok leadási határideje: 2011. december 12. (vasárnap) este 20.00.

Forrás: www.gyiöt.hu