palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mobillal egy jobb világért! videópályázat

Nálad van a mobilod? Használd valami jóra! A Telenor Magyarország pályázatot hirdet 18-25 éves fiatalok számára Mobillal egy jobb világért! címmel, amelyben társadalmi problémákra várnak megoldásokat a mobiltechnológia segítségével. Mutasd be egy másfél perces videóban világmegváltó ötleted, és vegyél részt a Telenor Youth Summiton Oslóban, ahol hozzád hasonlóan kreatív fiatalokkal találkozhatsz!

Az internet ma már nemcsak a mindennapok alapkelléke, de az egyenlő esélyek, a párbeszéd és a társadalmi fejlődés katalizátora is. A Telenor Csoport legújabb kezdeményezése ezt az irányt támogatja világszerte: az a cél, hogy minél többen, minél jobb célokra használják a mobiljukat.

A Mobillal egy jobb világért! pályázat nyertesei kijuthatnak a Telenor Youth Summitra Oslóba, ahol megoszthatják elképzeléseiket és ötleteiket arról, hogyan változtathatja meg a világot a mobiltelefon és az internet, hogyan segíti a fejlődést és teremt lehetőséget mindenki számára. Az eseményen fontos nemzetközi tapasztalatot szerezhetsz és eredeti, izgalmas fiatalokkal ismerkedhetsz meg.

Pályázhatok?

Igen, ha 18-25 éves, magyar állampolgár vagy, aki szeretné jobbá tenni a világot. Te vagy a tökéletes jelentkező, ha különleges ötleteidet a mobiltechnológia segítségével váltanád valóra.

Mutasd be másfél percben világmegváltó ötleted, vedd videóra és töltsd fel Youtube csatornádra! A linket küldd el nekünk! További sorsodról a zsűri és a Facebook közösség dönt, akiknek fontos szempont lesz az ötleted eredetisége és az elkötelezettséged.

Díj: Részvétel az oslói Telenor Youth Summiton

Magyarországról ketten vehettek részt 2013. december 9-11. között Norvégiában a Telenor Youth Summiton. Nem csak egymással, de a Nobel Békeközpont és a Telenor képviselőivel is megismerkedhettek a kreatív workshopokon, és még a Nobel Békedíj átadásával kapcsolatos rendezvények részesei is lehettek. A csúcstalálkozó után az ötleteiteket bemutatják az oslói Békeközpontban és a jövő évi barcelonai Mobile World Congress eseményen is.

Hogyan pályázzak?

Mutasd be az ötleted egy maximum másfél perces YouTube videóban és a linket küldd el a youthsummit@telenor.hu-ra 2013. október 6. éjfélig.

A pályázatok közül zsűri választja ki a legjobb 10-et, de utána minden a ti kezetekbe kerül: a győztesek Facebook szavazás alapján dőlnek el a  https://www.facebook.com/telenor.ys2013 oldalon. A két legtöbb like-ot kapott videó alkotója repül Oslóba!

A zsűri tagjai:

  • Al Ghaoui Hesna, Príma Primissima díjas újságíró, riporter, a közszolgálati televízió szerkesztő-műsorvezetője.
  • Trokán Nóra, színésznő
  • Varró Szilvia, Pulitzer-emlékdíjas újságíró, az X Kommunikációs Központ igazgatója
  • Varga G. Gábor, a Népszabadság újságírója, a DUE Médiahálózat intézőbizottságnak vezetője
  • Kutas István, a Telenor Magyarország kommunikációs igazgatója

A pályázatok leadásának határideje: 2013. október 6.

Nyilvános Facebook-szavazás a legjobb 10 pályázat kiválasztásához: 2013. október 9-16.

Eredményhirdetés: 2013. október 21.

További információ: https://www.facebook.com/telenor.ys2013