palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Molinó dizájn pályázat

A budapesti Koreai Kulturális Központ fennállásának 10. évfordulója alkalmából molinó dizájn pályázatot hirdet. A nyertes pályázat a Központ épületének homlokzatát fogja díszíteni. Az első helyezett pénzjutalmat, a többi dobogós koreai étterembe szóló ajándékutalványt kap.

A pályamű a koreai kultúrához, a Koreai Kulturális Központhoz és az intézet fennállásának 10. évfordulójához illeszkedő homlokzati molinó terv. Az első magyarországi Koreai Kulturális Központ 10 évvel ezelőtt, 2012-ben nyílt meg a XII. kerületben. Végleges, II. kerületi helyüket 2019-ben avatták fel.

A pályázaton indulhat minden 18. életévét betöltött, Magyarországon élő, magyar állampolgárságú vagy magyarországi tartózkodási engedéllyel rendelkező külföldi személy. Jelentkezés egyénileg vagy maximum három tagú csapatban lehetséges. A beadott pályaművek száma nincs korlátozva. A terveket a koreaikultura@koreaikultura.hu email címre várják. Az email tárgya: Molino Design Contest + Pályázó neve. Email tartalma: jelentkezési lap + kreatív. A kreatívot kizárólag pdf vagy jpeg formátumban fogadják el! Csatolt kreatív elnevezése: Molino Design Contest_név vagy csapatnév.

Pályázni 2022. február 10. és 28. között lehet.

Az eredmény kihirdetésére március 7-én kerül sor az intézet honlapján. A nyerteseket emailben értesítik. Az első helyezett 200.000 Ft pénzjutalomban részesül, a további dobogósok koreai étterembe szóló vouchert kapnak 20.000 és 50.000 forint értékben.

További információ:

https://hungary.korean-culture.org/hu/956/board/708/read/113442

koreaikultura@koreaikultura.hu