palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mondd el a történeted! fotópályázat

Fotópályázat a szakképzésben tanuló diákok számára. pályázónak olyan élményalapú pályamunkát kell benyújtania, mely kapcsolódik a szakképzés világához.

Az Európai Unió és a Cedefop (Európai Szakképzés-fejlesztési Központ) negyedik alkalommal hirdeti meg fotópályázatát a szakképzésben tanuló diákok számára. A sikeres pályázónak olyan élményalapú pályamunkát kell benyújtania, mely kapcsolódik a szakképzés világához.

A pályázat során a résztvevőknek egy 4-5 fotóból álló fényképes történetet kell készíteniük, melyet egy rövid, legfeljebb 100 szóból álló leírással kell kiegészíteni, bemutatva a munkájuk mögött álló koncepciójukat. A pályázat során kizárólag a szakképzésben vagy felnőttképzésben tanuló diákok, hallgatók által indított csapatok jelentkezését várják.

A 2019-es fődíj keretén belül a két győztes csapat elutazhat Helsinkibe, ahol részt vehet az Európai Szakképzési Hét gálavacsoráján, melynek során bemutatják a győztes pályamunkákat és kihirdetik a nyertest.

További információkért keresse a Cedefop hivatalos versenykiírását:

http://www.cedefop.europa.eu/files/rules_of_competition_2019_photoaward.pdf

Jelentkezni csak az alábbi linken lehetséges:

A jelentkezési lap és a versenyszabályzat magyar nyelvű fordítása az alábbi linkeken elérhető:  Jelentkezési Lap , Versenyszabályzat

Jelentkezési határidő: 2019 május 31.

Tekintse meg a korábbi pályázat győzteseinek munkáját:

 

Forrás: Cedefop hivatalos honlapja