palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Morf textil – Pályázat a Kortárs Szőnyegtervezők Találkozójának termékbemutatóján való részvételre

A pályázat célja, a környezettudatosság népszerűsítése a textiles terméktervezésben, ezért olyan lakástextilek tervezésére, megvalósítására hívjuk a pályázókat, amelyek újrahasznosított textilből készülnek.


Pályázók köre: Magyar állampolgárok

Pályázat részletei: Egy pályázó maximum 3 db tárggyal pályázhat.

Szakmai zsűri választja ki a kiállításra javasolt termékeket.

Díjazás
A kiválasztásra kerülő termékek bemutatásra kerülnek a II. RUG ART FEST – MORF TEXTIL termékbemutatón, és részt vesznek az Aranyvilla díj közönségszavazásában.

Jelentkezési határidő: 2018. 07. 15.
Regisztráció: 2018.04.15-ig

A regisztráció nem kötelező, de aki tervezi a pályá zaton való részvételt, a regisztráció után igénybe vehet megfelelő szakmai segítséget ötletei megvalósításához a RUG ART FEST csapatán keresztül.

Jelentkezési és regisztrációs lap letölthető:
www.rugartfest.hu
www.szettrugart.com

A pályázat beadási dokumentumai
– regisztrációs lap kitöltése (nem kötelező)
– jelentkezési lap kitöltése
– Portré fotó – 300 dpi felbontásban
– Pályázati dokumentáció – pdf formátumban
– 3 db tárgy fotó – 300 dpi felbontásban

Egy pályázó több termékkel is pályázhat, de minden termékhez külön dokumentációt kell küldenie. Ebben az esetben a jelentkezési lapot csak egyszer kell kitölteni, és portré fotót is egyszer elég küldenie, de fel kell sorolni a jelentkezési lapon minden pályázati dokumentáció címét.

A kitöltött jelentkezési-regisztrációs lapot, valamint a pályamunka dokumentációt a következő címre kérjük elküldeni: rugartfest@gmail.com
(Tárgy: MORF TEXTIL)

A pályázattal kapcsolatos kérdéseket írásban kérjük elküldeni a rugartfest@gmail.com címre. Munkatársaink minden kérdésre részletes választ küldenek.