palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Most mutasd meg, Budapest! kreatív pályázat

urbitális pályázatUrbitális Majális 2011. május 1. – 31. Inter-Urbán Házibuli -Most mutasd meg, Budapest! Az év első felében hazánk tölti be az EU-elnökség soros elnöki tisztségét, ez alkalomból fél éven keresztül vendégül látjuk Európa színe-javát. Épp ezért az idei Urbitális Majális célja és témája egyediségünk, sokszínűségünk, európaiságunk bemutatása. Milyen a bennünk lévő Európa? Milyen az európai Budapest? Mit ad nekünk Európa, és mi mit adunk Európának? Most nem csak Budapest, hanem egész Európa előtt bemutatkozhatnak programjaikkal a fővárosi civil szervezetek. Megmutathatják, ők mivel és hogyan járulnak hozzá egy európai fővároshoz, Budapesthez 2011-ben.

Kik pályázhatnak? – Kreatív ötletgazdák, városhasználók, civil szervezetek!

Mindenkit várunk, aki hajlandó azért tenni, hogy Budapest egy eleven, izgalmas város legyen. Jelentkezni lehet bármilyen, a városi kultúrát, környezetet, épületeket, köztereket érintő, már meglévő, vagy új programmal, mely 2011. május 1. és 31 között Budapesten vagy agglomerációs térségében valósul meg és illeszkedik a meghirdetett témába (az európai Budapest).

A pályázat célja: Keressük a város legjobb és legeurópaibb programját! Ha neked is van egy jó városi ötleted, töltsd ki az adatlapot és jelentkezz a 2011-es Urbitális Majálisra, hogy részt vehess a programoddal a főváros legnagyobb civil fesztiválján!

Az Urbitális Majális idén negyedszer mutatja meg, hogy Budapest egy szerethető, jó város. Az egyhónapos interaktív programsorozat célja, hogy egy újfajta, pozitív városhasználatot, városi tudást közvetítsen; aktív, friss szemléletű civilek, városi közösségek és szervezetek segítségével.

A pályázat beadásának módja: A jelentkezési lapokat e-mailen várjuk az info@urbitalis.hu címre, két, a programhoz tartozó fénykép csatolásával.  A jelentkezési lap letölthető a: www.urbitalis.hu oldalról.

Figyelem! Minden jelentkező önként és saját forrásból, a helyszín biztosításával szervezi a programját.

Mit adunk mi? A májusi rendezvényünkhöz hatalmas média-megjelenést és reklámfelületet biztosítunk. A tavalyi Urbitális Majális programjaival összesen több mint 150 sajtóorgánumban csaknem 220 alkalommal szerepeltünk. Benne voltunk az országos tévékben, rádiókban (MTV regionális Híradó, RTL klub Reggeli, Class FM, Neo FM), az online és nyomtatott újságokban (origo, index, Hírszerző, hg.hu, Népszabadság, Metropol, Budapester Zeitung), valamint kisebb, de jelentős helyi médiumokban (Inforádió, radiocafe, Rádió Q, Klub Rádió) is.

A programfüzet 15.000 példányban jelenik meg, mindenkihez el fog jutni a programod híre. Az elmúlt három évben több mint 70.000 látogatója volt a Majálisnak! És ha igazán ötletes és eredeti a szervezésed, értékes nyeremények vagy a fődíj boldog tulajdonosa lehetsz!

Beadási határidő: Meghosszabbított jelentkezési határidő! A jelentkezési lap benyújtásának ÚJ határideje: 2011. március 18. 24.00 óra

Díjazás

A legjobb városi program viszi el a fődíjunkat, melyet az Urbitális Majális zárórendezvényén adunk át. A végső díjazásban az Urbitális Majális zsűrije és a netes közönség osztja majd a szavazatokat. Minél előbb lájkolod az URBITÁLIST a facebookon, és minél több barátod teszi ugyanezt, annál nagyobb esélyed lesz, hogy a közönségszavazást a TE programod nyerje, és még nagyobb eséllyel vidd el a fődíjunkat.

Információ:

Katlan Csoport:

Rózsavölgyi Barbara, Oláh Judit
e-mail: katlan.csoport@gmail.com

Studio Metropolitana Nkft.:
Andor Márió

tel: +36 20 935 7190
e-mail: info@urbitalis.hu