palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mozogj, hogy láthass! fotópályázat

Az Over Magazin fotópályázatot hirdet „Mozogj, hogy láthass!” címmel. A pályázat célja a mozgás örömének és a természet szépségeinek a bemutatása, ezen keresztül pedig a szabadidősportok népszerűsítése. Pályázni az Over Magazinban tárgyalt témákhoz kapcsolódóan lehet.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

  • Nincs nevezési díj.
  • Bárki pályázhat, nemtől, kortól, lakhelytől függetlenül. Nem pályázhatnak az Over Magazin munkatársai és családtagjaik.
  • Egy induló legfeljebb 3 képpel pályázhat.
  • Számítógépes utómunkával megváltoztatott tartalmú kép nem vesz részt a versenyben.
  • A feltöltött képek dinamikusan átméretezésre kerülnek, a nyertesektől a döntés után az eredeti méretet kérjük be.
  • A képeket a https://www.facebook.com/overmagazin/app_111510829014468 oldalra kell feltölteni.
  • A képek elnevezése: Családnév_Keresztnév_A kép címe.jpg

A pályázó szavatolja, hogy az általa beadott képek szerzői jogával korlátozás nélkül rendelkezik. A pályázó tudomásul veszi, hogy a képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával másnak okozott személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség őt terheli. A pályázat kiírója és lebonyolítói személyiségi és szerzői jogi kérdésekben sem jogi, sem egyéb felelősséget nem vállalnak.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot, hogy a pályamunkákat díjmentesen, a szerző (pályázó) részére történő bármilyen ellenérték vagy szerzői jogi díj megfizetése nélkül az Over Magazinban, az overmagazin.com oldalon, illetve a magazin Facebook oldalán megjelentesse.

A pályázatból kizárásra kerülnek a közszemérem, a közerkölcs, a jó ízlés vagy mások személyiségi jogainak megsértésére alkalmas képek. A megjelenésükből eredő károkért kizárólag a pályázót terheli a felelősség.

A pályázó a pályázat beadásával elfogadja a kiírás feltételeit, a szervezők és a zsűri döntése ellen fellebbezésnek nincs helye.

DÍJAZÁS

A kiíró két (azonos tartalmú) fődíjat határoz meg. Egyiket a Facebookon 2013. január 20-ig a legtöbb lájkot elért képet beadó pályázó nyeri, a másikat pedig a zsűri által kiválasztott alkotás szerzője. A kiíró nem zárja ki azt a lehetőséget, hogy ugyanaz a pályázó, akár ugyanazzal az alkotással nyerje el mindkét fődíjat. Amennyiben a zsűri által nyertesnek ítélt kép eredetije nem áll rendelkezésre megfelelő felbontásban (azaz a hosszabbik oldala nem haladja meg a 2000 pixelt), a nyertes helyébe az a következő helyezett lép, amely megfelel a fenti kritériumnak.

1. Fődíj (Facebook-lájkokkal elnyerhető):

Egy fő részvétele a 4 napos Over Magazin-Ridehouse hótalpas túrán a Dachstein legszebb részein. Tartalmazza az utazást, szállást, reggelit, túravezetést és felszerelés kölcsönzést.

2. Fődíj (a zsűri döntése alapján):

Egy fő részvétele a 4 napos Over Magazin-Ridehouse hótalpas túrán a Dachstein legszebb részein. Tartalmazza az utazást, szállást, reggelit, túravezetést és felszerelés kölcsönzést.

A zsűri döntése alapján győztes fotó megjelenik az Over Magazin a 2013/1. (februári) lapszámában.

A második és harmadik helyezettek is díjazásban részesülnek.

Beküldési határidő: 2013. január 20.

Eredményhirdetés: 2013. január 28.

A pályázat időtartama alatt is hirdetünk nyerteseket, akik egy-egy időszakban a legtöbb lájkot gyűjtik.

1. Akinek a képe 2012. december 10-ig a legtöbb lájkot gyűjti, két főre szóló ajándék belépőt nyer a Samsara című film premier előtti (az Over Magazin számára rendezett) vetítésére.

2. Akinek a képe 2012. december 20-ig a legtöbb lájkot gyűjti… hamarosan ez is kiderül.

Forrás: http://www.overmagazin.com/