palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Munkácsy számítógépes játékkészítő pályázat

Munkácsy pályázatA Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Europe Direct Információs Hálózat Győr-Moson-Sopron Megyei Európai Információs Pontja számítógépes játékkészítő pályázatot hirdet a „Munkácsy képek Amerikából – Válogatás v. Pákh Imre műgyűjtő és a Békés megyei Munkácsy Mihály Múzeum gyűjteményéből” című kiállítása kapcsán. Pályázni lehet interneten játszható, honlapról indítható saját készítésű számítógépes játékprogrammal 2-5 fős csapatoknak.

Egy csapat több programmal is pályázhat, ebben az esetben mindegyik játékprogramra külön pályázati adatlapot kell kitölteni.

A pályázathoz kizárólag a http://munkacsy.gymsmuzeum.hu weboldalról letölthető képek használhatók fel!

A beküldendő játékok Java vagy Flash fejlesztői plattformon kérjük beküldeni.  A pályázatra ötletes, kreatív játékprogramokat várunk, melyek Munkácsyhoz köthetők.

Díjazás:
I. helyezett: 100.000,-Ft értékű ajándék
II. helyezett: 75.000,-Ft értékű ajándék
III. helyezett: 50.000,-Ft értékű ajándék

BEÉRKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2009. MÁJUS 4. (nem postára adási határidő!)

Az elkészült műveket (a játékhoz való fájlokat) és a hozzájuk tartozó felhasználói útmutatót (telepítés, játék, funkció), ami alapján a program játszhatóvá válik a pályázati adatlappal együtt kérjük eljuttatni levélben (CD-n vagy DVD-n) a Europe Direct Információs Hálózat Győr-Moson-Sopron Megyei Európai Információs Pontjához (9021 Győr, Árpád út 32.).
Eredményhirdetés: 2009. május 14.