palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MUT Diplomadíj 2013

A Magyar Urbanisztikai Társaság pályázatot hirdet főiskolák és egyetemek urbanisztikai témájú szakirányán végző alap- és mesterképzésben résztvevő hallgatók kiemelkedő szakdolgozatainak/diplomaterveinek díjazására az alábbi témakörökhöz kapcsolódóan: területi és struktúra tervezés, településtervezés és városépítés, szabadtértervezés, infrastruktúratervezés, egyéb városfejlesztési és városkutatási témakörök, vonatkozó társadalomtudományok. A pályázaton a 2012/13-as tanév őszi és tavaszi félévében megvédett munkák indulhatnak. A Magyar Urbanisztikai Társaság Bíráló Bizottsága kiemelt figyelemben részesíti a gyakorlati hasznú (tervet, tervi szintű javaslatot, módszertant, a szakma gyakorlói számára közvetlen hasznossággal bíró) munkákat.


A JELENTKEZÉS MENETE

A jelentkezés a www.mut.hu weboldalon keresztül online történik; a jelentkező itt töltheti ki a jelentkezési űrlapot, valamint feltöltheti pályázatának mellékleteit. A jelentkezéskor nem kérünk nyomtatott példányt a dolgozatból, de amennyiben az értékelés során bírálónk kifejezetten kéri, akkor a felvesszük a kapcsolatot a pályázóval.

A jelentkezési lap itt érhető el

FELTÖLTENDŐ MELLÉKLETEK        

  1. A diplomadolgozat és esetleges rajzi munkarészei, mellékletek
  2. Bírálatok – a dolgozat elbírálásakor a tanszék által bekért és adott (un. belső) opponenciák
  3. Tanszékvezetői ajánlás – a pályázó hallgató munkájának ajánlása

A mellékleteket kérjük egy, legfeljebb 60 MB méretű összefűzött .pdf-ként feltölteni az alább látható ablakban.

A JELENTKEZÉS HATÁRIDEJE

A jelentkezés és a pályázat mellékleteinek feltöltési határideje 2013. szeptember 29.

AZ ELBÍRÁLÁS MENETE ÉS DÍJAZÁS

A dolgozatokat két gyakorló szakmai opponens értékeli egységes pontozólap segítségével és javaslatát a Bíráló Bizottság elé terjeszti, aki dönt az elismerések odaítéléséről. A Bizottság a beérkezett pályázatok számának és minőségének függvényében legfeljebb 5 díjat és további dicséreteket ad ki.

A díjakat várhatóan 2013. év végén, ünnepélyes keretek között a Társaság elnöke adja át. A Diplomadíjasok az elismerés mellett egy éves tagdíjmentességet élvezve felvételt nyernek a Magyar Urbanisztikai Társaságba is.

Az időközben bekért dolgozatokat a díjátadó ünnepségen kapják vissza a pályázók. Az ünnepség után személyes átvétel lehetséges a MUT Titkárságán.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás letöltése .pdf

Pályázati kiírás letöltése .doc

Kérdése van? A MUT Titkársága örömmel megválaszolja a mut@mut.hu e-mail címre küldött e-maileket.

Forrás: http://www.mut.hu/