palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutasd az ötleted! kreatív pályázat

Te vagy az a tehetség, akire a kreatív ipar régóta várt? Tele vagy ötletekkel, és már csak a nagy belépő hiányzik? Szeretnéd, ha három hónapon keresztül segítenénk abban, hogy neked csak a legjobb ötleteid megvalósításával kelljen foglalkoznod? Itt a Creative Open – Mutasd az ötleted!

Akkor már küldd is a jelentkezésedet, és indulj el a Creative Openre, ahol az Umbrella Budapest-New York , a Republic Group, a Mito + a haverok, az Isobar, a TED, a Forbes Magyarország, a HPS Group vagy épp a Kreatív képviselői várják a legjobb ötleteket.

Keressük azt a kreatívot (art, copy, film, design, stb…), aki megnyerheti a Creative Open első ösztöndíját! Gyere és bizonyítsd be, hogy te vagy az! Találkozz a szakma legizgalmasabb arcait felvonultat zsűrivel, beszélgess, és győzz meg minket!

Mit kell tenned?

Június 4-ig a creativeopen01@gmail.com e-mail címre küldj nekünk egy rövid bemutatkozó levelet, a portfóliódat, és/vagy az alábbi brief-re készített anyagodat:

Lásd Budapestet! Gyere el ebbe a különleges, ellentmondásokkal, izgalmakkal, színekkel teli városba, szerezz igazi tapasztalatokat, találkozz „őslakosokkal”, hallgasd meg a sztorijaikat, nézd meg a helyeiket, ismerd meg az életüket. Készíts kreatív anyagot egy budapesti AIRBNB szállásnak, kínálj alternatívát a steril szállodai szobák helyett annak, aki idelátogat.

Mindezeken túl fontos, hogy gyors legyél, a versenyre ugyanis csak 50 hely kiadó!

Szeretnél Oltai Katával (kurátor), Déri Miklóssal (fotós), Jedlicska Mártonnal (társtulajdonos, Umbrella Budapest – New York), Fabricius Gáborral (innovációs igazgató, Republic Group), Vekkel Lászlóval (HPS Group), Länger Verával (Isobar), Márton Szabolccsal (Republic Group), Bánlaki D. Stellával (Forbes Magyarország), vagy Pál Zsomborral (Kreatív Online) beszélgetni az ötletedről? Meghallgatni a tanácsaikat, elmondani nekik, hogy mi jár a fejedben? Ne várj tovább, már küldd is a jelentkezésedet!

Nyerd meg a fődíjat, legyen tiéd az 500.000 ft-os ösztöndíj! Köss új ismeretségeket, találd meg a legjobb munkát, vagy álmaid karrierjét. Gyere el a Creative Open egésznapos, kreatív porgramjára, és zárd a napot velünk együtt az A38 Hajó teraszán!

További részletek hamarosan! Stay tuned! Mutasd az ötleted! ITT!