palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MUTASD MAGAD! Készíts farsangi álarcot!

Itt a Farsang, az önfeledt kacagások, a jókedv és természetesen a jelmezes forgatagok időszaka! Mi sem lehet alkalmasabb idő egy kis álarcos bolondozásra! A Bondoró számára ez egy hazai terep, hiszen a vidám utcaszínházi forgatagot most már harmadik éve varázsoljuk közétek nyaranta a fesztiválon. Idén viszont arra gondoltunk, hogy a hosszú tél után, mi is kicsit előbb kezdjük a mulatozást. Hiszen az előző évet követően már mindenkire ráfér egy kis móka. Induljon hát vidáman az új év, és bolondozzunk együtt egy kicsit a Farsang örömére! Keressük az utcaszínház fesztivál hivatalos álarcát!

Mit kell tenned?
Készítsd el te is a saját farsangi álarcodat
és mutasd meg nekünk! Nincs más dolgod, mint magadat adni! Az álarcod lehet vicces, szertelen, vagy akár művészien komoly, ünnepi, netán hétköznapian eredeti, mesésen karneváli, ahogy Velencében csinálják, de megidézheti a hagyományos télűző felvonulások hangulatát is – ahogy gondolod!

S ha elkészült, már nincs is más teendőd, mint megmutatni nekünk! Jelentkezz a farsangi játékunkra és nyerj! Az alkotásokat egy művészekből álló szakmai zsűri bírálja el, amelynek tagjai Kiss Ági,a szegedi Kövér Béla Bábszínház igazgatója, Sena Dagadu, énekesnő, valamint Ágoston Béla, multiinstrumentalista zeneközelítő, a Zuboly alapítója.

A legeredetibb alkotást idén a Bondoró hivatalos álarcává tesszük és megjelenik majd a nyári fesztiválforgatagban is! Sőt, egész éven át elkísér majd bennünket. Fedd fel, hogy ki vagy, és legyen tiéd a Bondoró Fesztivál 2021-es álarca!

Mit nyerhetsz?
A győztes 2db páros bérletet nyer a III. Bondoró Utcaszínház Fesztiválra, ami ez évben június 11-13. között kerül megrendezésre, Kapolcson. Emellett a nyertes Bondoró termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal is gazdagodik. A második helyezett 2db családi napijeggyel és ajándékcsomaggal gazdagodik, míg a harmadik helyezett 2db páros napijegyet és Bondoró ajándékot nyerhet.

Nevezés:
Magadat és saját álarcodat bemutató kreatív kisvideódat a bondoro@bondoro.hu e-mail címre várjuk, egészen február 1-jén 12 óráig! A játékra bárki jelentkezhet, a nevezésnek előfeltétele nincsen. A videót profi eszközökkel, de akár a telefonoddal is elkészítheted. A videókkal kapcsolatos további elvárások és technikai követelmények itt érhetők el. A technikai követelményeknek nem megfelelő pályázatokat sajnos nem áll módunkban elfogadni.

Az e-mail tárgyában kérjük mindenképp tüntesd fel: #ittvagyok #bondoro2021

Zsűri:
1. Kiss Ági, a szegedi Kövér Béla Bábszínház igazgatója
2. Sena Dagadu, énekesnő
3. Ágoston Béla, multiinstrumentalista zeneközelítő, a Zuboly alapítója

Az imádott zsűrink videós játékra hívását ide kattintva tekintheted meg!

Hivatalos játékszabályzat