palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

“SZERelem” vasi alkotóművészeti kiállítás és vásár felhívás

SZERelemfalu – Vasszécseny közösségi színtere (Pungor Ernő Művelődési Ház) kiállításra és vásárra hívja vas megye amatőr és profi képzőművészeti alkotóit.

Témakör: SZERelem
“SZER”: azt jelenti Isteni energia, életenergia
„SZERetet”: a „szer” etet, az élethez szükséges energiát áramoltatsz át magadon
Valentin napon irány Vasszécseny, ahol két kastély közül választhatsz esküvői helyszínt! A községi művelődési ház kulturális gazdaságfejlesztő programja összefogásra hívta a helyi vállalkozókat: barokk kastély randevú, szerelmi bájitalok és szerelmes fogások, lovas randi, szerelemszoba, piknikkosarak és helyszínek, SZERelemösvény településfelfedező játék, esküvői polgári szertartási helyszín az ősparkban, páros élményfestés, akár a karám közepén is, szerelmes édességek, szerelemlakat kapu várja a szerelmeseket Vasszécsenyben.
A felújított művelődési ház kiállítóterme bemutatkozási és árusítási lehetőséget kínál a vas megyei alkotók számára. Mutassa be alkotását a pályázati űrlap segítségével. Egy pályázó maximum 10 alkotással (alkotásonként kitöltött űrlappal) pályázhat.
Kategóriák: térplasztika, festmény, grafika, kollázs
Nevezési díj nincs.

SZERelemfalu – Vasszécseny közösségi színtere (Pungor Ernő…

Pungor Ernő Művelődési Ház Vasszécseny – 2021. január 1., péntek

A kiállításra beválasztott alkotások február 14-28-a között kerülnek kiállításra (azonban az alkotó által történő eladás esetén a kiállított alkotások hamarabb is elvihetők).
Kiállítás nyitó: 2021.03.07. 15.00 óra.
Megtekinthető a könyvtár nyitvatartási idejében.
Kísérő rendezvényként március 7-én vas megyei kézművesek SZERelemmel kapcsolatos vására várja a látogatókat az Ó-Ebergényi kastélyban, Vasszécsenyben.