palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutasd magad! pályázat

civil rádió pályázatA Civil Rádiózásért Alapítvány pályázatot hirdet civil szervezetek számára, melynek átfogó célja, hogy a civil szféra történései, illetve az egyes szervezetek nagyobb nyilvánosságot kapjanak. A pályázati felhívásra civil szervezetek jelentkezését várjuk, akik szakmai programjukról hírt akarnak adni, fel szeretnék hívni a szélesebb közönség figyelmét egy-egy akciójukra, hétköznapi tevékenységükre.

A Civil Rádió, Magyarország egyik legnagyobb nonprofit, közösségi rádiója, több, mint másfél évtizede sugároz Budapesten és vételkörzetében. Műsorainkat a legszélesebb hallgatói közönségnek szánjuk, de a civil szféra híreire, információira, értékeire, eseményeire fogékony társadalmi csoportok a legfőbb célpontjaink. Állandó műsorainkban foglalkozunk – többek között – a környezet- és természetvédelem témáival, szociális kérdésekkel, kulturális témákkal, a nonprofit és önkéntes szektor jelenségeivel, a város és szomszédságainak közösségi életével, hangsúlyosan foglalkozunk továbbá a társadalmi részvétel lehetőségeivel és gyakorlatával.

A beérkezett pályázatok alapján 15 szervezetet választunk, amelyek megjelenési lehetőséget kapnak a Civil Rádióban.

A 15 szervezet lehetőséget kap:

  • magazinműsorainkban való megjelenésre (60 perc terjedelemben), amelyben a szervezet bemutathatja tevékenységét, céljait, programjait,
  • egy általa meghatározott programjához kapcsolódóan ajánló szpotot gyártunk, amelyet 30 alkalommal leadunk műsorainkban.

A pályázó szervezetek részéről beküldendő:

  • a szervezet célját, tevékenységi körét, célcsoportját, egy-egy sikeres programját bemutató rövid leírás, amelyet a mellékelt adatlapon kérünk kitölteni.
  • annak a kezdeményezésének, programjának rövid leírása, amelyet a spot segítségével szeretnének ismertté tenni.

A pályázatokat elektronikus formában az alábbi címre várjuk: palyazat@civilradio.hu
A beküldési határidő: 2011. január 30. 24.00.

A pályázatokat 2011. február 10-ig a Civil Rádió szerkesztőbizottsága értékeli és a döntésről mindenkit írásban értesít.

Pályázatunkat a Nemzeti Civil Alap támogatja.

Forrás: http://civilradio.hu