palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutasd, mekkora a szíved! rajzpályázat Down szindrómás gyerekek számára

Mutasd, mekkora a szíved! címmel rajzpályázatot hirdet a Down Egyesület és a PHD Hungary Kft. 8 és 14 év közötti Down-szindrómás gyermekek számára. A húsz legtehetségesebb nyertes egy különleges médiaélményben részesül. A pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7., a rajzokat az ország minden területéről várják.

A PHD Hungary, hazánk egyik vezető stratégiai médiakommunikációs ügynöksége 2011-ben globális szinten jótékonysági eseménnyel ünnepelte 21. születésnapját. Ezt a hagyományt folytatva, az ügynökség évről évre más szervezeteknek kíván segíteni.  Az idei évben egy különleges rajzpályázatot hirdet közösen a Down Egyesülettel. Az országos Mutasd, mekkora a szíved! témakörű pályázatra 8 és 14 év közötti Down-szindrómás gyermekek munkáit várják. Az ügynökség egy olyan különleges élménnyel szeretné megajándékozni a gyermekeket, ami számukra egy életre szóló emléket teremthet. A húsz legkreatívabb rajz beküldői egy egynapos kiránduláson vehetnek részt, amely keretében egy kereskedelmi tv-csatorna stúdiójában is látogatást tesznek és betekinthetnek kedvenc műsoriak kulisszái mögé.

A PHD Hungary jótékonysági tevékenységét a Hill+Knowlton pr-ügynökség támogatja. A két ügynökség együttműködésére korábban is volt már példa: a PHD 21. születésnapját 2011-ben egy másik érdekes projekttel ünnepelte.  Akkor a vakvezető kutyák fontosságára hívta fel a két ügynökség a figyelmet, és a Magyar Vakok és Gyengénlátók Szövetsége Vakvezetőkutya-kiképző Iskolájának 727.000 forintos adomány mellett 14 millió FT értékű média megjelenéssel támogatta 1%-os kampányukat.

A 2013-as rajzversenyre a pályázatok beérkezésének határideje 2013. június 7.

A rajzokat A4-es méretben várják az alábbi két cím valamelyikére:

  • Postai úton: PHD Hungary KFT. 1068. Dózsa György út 84/a, ( A4-es méretű borítékban)
  • Emailen: palyazat@phdnetwork.com (scannelve)

 Letölthető dokumentum

pályázati kiírás

A rajzpályázat eredményhirdetése: 2013. június 12.

Forrás: http://downegyesulet.hu