palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutass jó példát! pályázat gyerekeknek

utaboldogsaghozOrszágos pályázat gyerekeknek, óvodáknak, általános és középiskoláknak, nevelőotthonoknak, gyerekcsoportoknak.

Pályázat témája: Mutass jó példát! 

Mottó:

“Sok ember van, akire befolyással vagyunk. Ez a befolyás lehet jó, de lehet rossz is. Ne becsüld alá azt a hatást, amelyet azzal gyakorolhatsz másokra, hogy egyszerűen megemlíted nekik ezeket a dolgokat, és te magad jó példát mutatsz. A boldogsághoz vezető út megköveteli, hogy jó példát mutassunk másoknak.” részlet L. Ron Hubbard: Az út a boldogsághoz című művének Mutass jó példát! fejezetéből

Rajzold le!

Miként mutatsz jó példát testvérednek, szüleidnek, tanáraidnak, barátaidnak, ismerőseidnek?

A rajzpályázatra bármely technikával készített rajz, festmény, ragasztott kép, batikolás, montázs, vegyes technika, stb. küldhető.

Cselekedj és mutass jó példát a környezetednek!

Gondold, vagy csoportos pályázat esetén gondoljátok végig, hogy mivel tudnátok jó példát mutatni az ismerőseiteknek, a környezetekben élőknek és tegyétek meg. Találj, vagy találjatok legalább 3 olyan cselekedetet, amivel jó példát mutattok másoknak, vagy egy olyat, amit hosszú távon, akár heteken keresztül folytattok. Természetesen tanári, nevelői, vagy szülői segítséget is igénybe vehetsz a kitalált feladat jellegétől függően. Ebben az esetben fényképekkel vagy videóval megörökített, CD lemezre kiírt, vagy e-mailben elküldött pályázati anyagot várunk.

A legjobb pályamunkákat különdíjjal jutalmazzuk.

Fontos!

Ne egy korábbi rajzot, vagy cselekedetet küldjél be nekünk, hanem találj ki valami újat és most rajzold le, vagy most láss hozzá, vidd véghez!

Legjobbak a jók között díjak és Legjobbak a jók között kiemelt díjak

A korosztályokat figyelembe véve külön kategóriánként díjazzuk az óvodai, általános iskolai alsó, felső és középiskolai pályamunkákat.

Rajzpályázat esetén “Legjobbak a jók között díjakat” osztunk ki, ami kategóriánként több is lehet.

“Legjobbak a jók között kiemelt díjakat” pedig azok között osztunk ki, akik cselekedettel megmutatták miképp tudnak jó példát mutatni. Természetesen kategóriánként itt is több kiemelt díj kiosztására kerülhet sor. Nagyra értékeljük mindazokat, akik jó példát mutatnak társaiknak, a környezetükben élőknek és ezzel pozitív hatást gyakorolnak másokra. Ezért ezek a pályamunkák között kiemelt díjakat fogunk kiosztani.

Pályamunkák beküldése

Az elkészült pályamunkákat, regisztrálást követően, a következő elérhetőségekre várjuk 2016. április 4-ig:

Út a boldogsághoz Non-profit Kft.
1625 Budapest, Pf. 67.
palyazat@azutaboldogsaghoz.hu

Mielőtt elküldöd a pályázatot regisztrálj az alábbi linken. A regisztráció nagyon fontos, mert ez alapján tudjuk azonosítani a pályamunkákat, az eredményeket jelezni Neked és elhívni az ünnepélyes díjátadóra.

Ezért kérlek regisztrálj itt:

Egyéni pályázó regisztrációja

Csoportos pályázók regisztrációja

Mikor elküldöd nekünk a pályamunkád, akkor kérlek tüntesd fel rajta vagy mellette a következő adatokat:

  1. 1. Regisztrációnál kapott regisztrációs számod,
  2. 2. Neved vagy csoportod, iskolád, osztályod neve,
  3. 3. Pályázatod, alkotásod címe.

Eredményhirdetés: 2016. május 2.

Gyereknappal összekötött Ünnepélyes díjátadó: 2016. május  29.
Helyszín: Budapest, Duna Pláza

Ha bármi kérdés merülne fel a pályázattal kapcsolatban, várjuk megkeresését a következő e-mail címen: palyazat@azutaboldogsaghoz.hu, vagy telefonon, a 06 70 7761917 számon.