palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Művészeti és költészeti verseny-EURO CHILD PROJEKT

eurochildVannak az iskolájukban vagy szervezetükben/intézményükben tehetséges, 4 és 12 év közötti gyermekek, akikben egy kis versíró vagy festőművész rejtőzik?  Ha igen, akkor hívjuk őket, hogy vegyenek részt az EURO CHILD PROJEKT idei Művészeti és Költészeti Versenyében, amelynek mind témája, mind anyanyelve kötetlen. A legjobb alkotásokat megjelentetjük az EUROCHILD 2010 GYERMEK MŰVÉSZETI ÉS KÖLTÉSZETI ANTOLÓGIÁBAN.

A műveket rendes postai úton és e-mailben lehet beadni, az alábbi információk feltüntetésével (kérjük, nyomtatott nagybetűkkel tüntessék fel az adatokat)

  • a tanuló teljes neve, lakcíme, telefonszáma
  • Az iskola/intézmény, szervezet neve, címe,
  • telefonszáma, e-mail címe
  • tanárának neve

A nem angol nyelven íródó versek esetében hálásan köszönjük, ha lehetőség szerint csatolnak egy nyersfordítást.

A művek beadásának határideje 2010. február 27-e!

Letölthető dokumentumok:

Pályázati kiírás
Jelentkezési lap

A EUROCHILD az egyik legjelentősebb projekt, amit itt, az írországi Corkban, a TIGH FILÍ KÖLTŐK HÁZÁBAN folytatunk. Az elmúlt évek során kidolgoztunk egy egész sor művészeti és közösségfejlesztő gyermekprogramot. Tizenöt éve adjuk ki az EUROCHILD ANTOLÓGIÁT, amely fontos szócsöve a gyermekeknek szerte Európában. Az Antológiában mutatjuk meg azt az elkötelezettségünket, hogy támogatjuk a fiatalok önkifejezését, és örömmel adunk lehetőséget számukra, hogy felfedezzék, és művészi módon is elénk tárják, amit a világból a maguk számára felfedeztek.

Ha további információra van szükségük, kérjük, keressék fel weboldalunkat: Eurochild.net, vagy írjanak nekünk közvetlenül erre a címre: info@eurochild.net

Festival of Art & Poetry
Tigh Filí, Civic Trust House, 50 Popes Quay, Cork, Ireland
Tel: +353 21 4215175
Email: info@eurochild.net
Web: www.eurochild.net

Forrás: Festival of Art & Poetry Tigh Filí, Civic Trust House