palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nanotechnológia az otthonomban 2010 rajz-, esszé-, kisfilm pályázat

nano pályázatNanotechnológia az otthonomban 2010 rajz-, esszé-, kisfilm pályázat középiskolásoknak. A NanoTudomány Nemzetközi Közössége (The International NanoScience Community – TINC) pályázatot hirdet magyarországi és határontúli középiskolás diákoknak „Nanotechnológia az otthonomban 2010” címmel. A pályázat a 2008-as „A nanokorszak kezdetén” és a 2009-es „NANO-TINC 2009” sikeres pályázatok folytatása.

A pályázat célja: Napjainkban egyre gyakrabban hallunk a nanotudományok segítségével kifejlesztett, megalkotott újdonságokról. A pályázat célja, hogy megmutassa, mint gondolnak a mai középiskolások a „nanokorszak” új anyagairól, módszereiről és az ezek segítségével létrehozott termékekről.

A nano-pályázat kategóriái:

  1. „Nanotechnológia az otthonomban 2010” – rajzpályázat. Csak elektronikus formában beküldött pályamunkákat áll módunkban elfogadni.
  2. „Nanotechnológia az otthonomban 2010” – a nanotudományokkal kapcsolatos, szabadon választott témájú esszé (.pdf formátumban kérjük beküldeni). A kategóriában a pályázat terjedelme legalább 5 gépelt oldal.
  3. „Nanotechnológia az otthonomban 2010” – a nanotudományokkal kapcsolatos, szabadon választott témájú kisfilm. A kisfilm maximum 5 perces lehet.

Pályázat beküldési határidő: 2010. november 1.

A pályázatok bemutatására és értékelésére a NanoTudomány Nemzetközi Közössége Internetes oldalának magyar nyelvű tematikus csoportjában kerül sor.

A pályázatokat a NanoTudomány Nemzetközi Közössége által felkért szakmai zsűri értékeli. A nyertesek jutalomban részesülnek.

A beérkezett műveket a NanoTudomány Nemzetközi Közössége weboldalán tesszük közzé. A szervezők fenntartják a jogot, hogy a legjobb írásos pályaműveket nyomtatott formában is megjelentessék.

Bővebb információ a http://www.nanopaprika.eu/group/nanopalyazat weboldalon található, valamint az editor@nanopaprika.eu e-mail címen kérhető.

A rajzokat, kisfilmeket és a szöveges pályázatokat a következő címre kérjük eljuttatni elektronikus formában 2010. november 1-ig: editor@nanopaprika.eu

The International NanoScience Community
„The Spicy world of NanoScience”
http://www.nanopaprika.eu

Forrás: http://www.nanopaprika.eu/