palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Neked mi a Balaton! Pályázat divattervezőknek és grafikusoknak

A Dorko egy hazai ruházati márka, mely azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a művészetet közelebb hozza a divattal. Ezúttal a magyar divattervezőknek és grafikusoknak adja meg az esélyt, hogy saját kollekcióval tudjanak megjelenni és országos ismertséget szerezni. A kiválasztott pályázati művek egy egyedi és színvonalas kiállítás keretein belül kerülnek bemutatásra és a közel 60 üzlettel rendelkező Playersroom üzlethálózat kiemelt üzleteiben kerülnek majd forgalomba.


A kollekciót egy országos marketingkampány övez, mely kiugró lehetőséget jelenthet a művészeknek, hogy az alkotásaikat valamint a nevüket a nagyközönséggel is megismertethessék.

A pályázat témája: Neked mi a Balaton?

Átlátsz a túlpartra, nem azúrkék és nem sós a vize, de a Balaton a miénk, magyaroké. Egy hely, ahonnan mindenkinek van minimum egy felejthetetlen story-ja… A pályázat témája tehát a Balaton, ehhez várunk frappáns, aktuális, és kreatív műveket, melyek közül a legjobbakat a Dorko különleges kiállításán mutatjuk be, majd a választott grafikákat pólókra nyomjuk és egy Balaton kollekción keresztül terjesztünk országosan.

A kép lehet rajz, festmény, fotó vagy felirat. A lényeg, hogy kifejezze az alkotó üzenetét és a Balatonnal kapcsolatos érzelmi világát, hangulatát.
A pályaművek közül egy 5 tagú zsűri fogja kiválasztani a legjobbakat, melyek a kiállításon megjelenhetnek. A pályaművek közül egy szavazáson keresztül lesznek kiválasztva azok a művek, amik a pólókra nyomtatásra, majd kereskedelmi forgalomba kerülhetnek.

dorko

Díjazás:

  • A pólók eladásából származó bevételből való részesedés.
  • Országos ismertség a kiállításon és az azt övező marketingkampányon keresztül.
  • Megjelenés a Playersroom 54 000 rajongóval rendelkező facebook oldalán és weboldalán amit naponta 8000-en látogatnak.
  • Az alkotó neve az általa dizájnolt pólón meg is jelenik, mely az interneten valamint számos üzletben is forgalomba kerül.

A pályázati művek benyújtásának formai követelményei:

  • méret: minimum 35×42 cm
  • formátum: bármelyien képi formátum nagy felbontásban, minimum 200 dpi vagy vektoros (ai)
  • formátum

Letölthető dokumentum:

Múltpaplan-jövőpárna pályázat jelentkezési lap

Határidő: 2014. május 16.

Beküldés: palyazat@dorko.hu