palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

YBL 2014 Fotópályázat

HUcimer2014 YBL bicentenárium – A Magyar Építészet Éve Ybl Miklós születésének 200. évfordulója alkalmából fotópályázatot hirdet középiskolások részére „YBL 2014” címmel.

 

 

A pályázat fővédnöke: L. Simon László kormánybiztos, az Ybl Emlékbizottság elnöke

A pályázat témája: A pályamű ábrázolhat bármely Ybl Miklós tervezte épületet, épület részletet, emlékhelyet, de feltétlenül fejezze ki valamilyen módon, hogy mit jelent 2014-ben Ybl épített és szellemi öröksége a szerző számára.

A pályázaton 9-13. osztályos középiskolások vehetnek részt.YblFotópályázat

Egy pályázó 3 db önálló vagy egy 3-5 képből álló fekete-fehér vagy színes sorozattal pályázhat. A felvétel kizárólag digitális technikával készülhet, a képet vagy képeket – jpg formátumban, maximum 1 MB-os méretben – kizárólag elektronikus úton, e-mailben lehet benyújtani.

A pályázat beküldésének határideje: 2014. június 30.

E-mail cím: palyazat@yblemlekev.hu

Az e-mail tárgya a következő legyen: Ybl 2014 – fotópályázat. Az elektronikus levélben fel kell tüntetni a pályázó nevét, iskolája nevét, osztályát, saját e-mail címét, postacímét és telefonszámát.

A pályázó a fotók beküldésével hozzájárul ahhoz, hogy a pályázat kiírója a beküldött képeket korlátozás és jogdíj fizetése nélkül az Ybl-emlékévhez kapcsolódó kiadványokban és rendezvényeken felhasználja, a szerző nevének feltüntetése mellett.

A pályaműveket háromtagú, rangos zsűri bírálja el, a legjobban sikerült művekből kiállítást rendezünk. A zsűri első, második és harmadik díjat illetve különdíjat ad ki. A díjakat a beérkezett anyagokból rendezett kiállítás megnyitó ünnepségén adjuk át.

A pályázat lebonyolítása az NKA támogatásával valósul meg.

A pályázat lebonyolítója: YCP Communications Kft.