palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nemzetközi dizájn, divat, művészeti és kommunikációs ösztöndíj

IED Mester Ösztöndíj 2019/20 – Az Istituto Europeo di Design (IED) design, a divat, képzőművészetek és a kommunikáció témakörökben hirdet 14 hallgató számára ösztöndíjat mesterképzésekre. A képzések Milánóban, Barcelonában, Firenzében, Madridban, Rómában, Torinóban, illetve Velencében zajlanak, az ösztöndíjak a képzések tandíjának 50%-át fedezik.

Kik pályázhatnak?
A verseny nyitott minden olyan 18 év feletti hallgató vagy fiatal számára, aki a jelentkezéskor rendelkezik BA diplomával (vagy azzal megegyező végzettséggel) vagy munkatapasztalattal az adott területen. Végzős hallgatók szintén jelentkezhetnek, amennyiben megszerzik diplomájukat 30 nappal a mesterképzés záródolgozatának védése előtt. A jelentkezők legalább B2-es nyelvtudással kell, hogy rendelkezzenek a képzések nyelvén.
Az olaszországi és a külföldi pályázóknak sem szükséges olasz lakcímmel rendelkezniük.

Hogyan lehet pályázni?
A pályázáshoz a jelentkezőnek először ki kell választania a képzést, amelyre jelentkezni szándékozik, majd regisztrálnia kell ennek ennek az űrlapnak.a kitöltésével.
A résztvevőkkel szemben elvárás, hogy az összefoglalót követve kidolgozzanak az érdeklődésüknek megfelelő kutatást, projektmunkát.

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 19. 23:59 (februári és márciusi képzésekre)

Az ösztöndíj kiírás weboldala: IED Mester Ösztöndíj 2019/20