palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Névadó pályázat

Az MTA Agrártudományi Kutatóközpont (MTA ATK) névadó pályázatot hirdet az új Martonvásári Agrárinnovációs Centrum beruházásának részeként felépülő látogatóközpont nevének megalkotására.

A 21. századi technológiát felvonultató, modern, multimédiás eszközökkel felszerelt látogatóközpont várhatóan 2018 tavaszán nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt.

Célja az élményszerű tudományos ismeretterjesztés: az MTA ATK intézeteiben (Állatorvos-tudományi Intézet, Mezőgazdasági Intézet, Növényvédelmi Intézet, Talajtani és Agrokémiai Intézet) folyó kutatások bemutatása és a kutatási eredmények mindennapi életünkre gyakorolt hatásainak megismertetése. A hagyományos múzeumi formával szemben az aktív kikapcsolódás (a látogatók által végzett kísérletek, szabadtéri programok) lehetőségével várja majd látogatóit.

A pályázatra olyan ötletes, kreatív, akár szójátékra épülő neveket várunk, amelyek illeszkednek a látogatóközpont tevékenységéhez és céljaihoz.

Egy pályázó több javaslatot is beküldhet.

Látogatóközpont látványterv
Díjazás:Az MTA és az MTA ATK által legjobbnak ítélt ötletek beküldőit magánszemély esetében családi belépőjeggyel, iskolai osztályok esetében csoportos belépőjeggyel jutalmazzuk.
A névadó pályázat űrlapja ide kattintva érhető el.