palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

NIT logópályázat

A Nemzeti Ifjúsági Tanács Elnöksége kiemelten fontosnak tartja, hogy a szervezet arculata a közös gondolkodás útján jöjjön létre, melynek megtervezésére jelen felhívással pályázatot ír ki. A pályázati kiírást a cikk folytatásában és a dokumentumok között is megtaláljátok, letölthető formátumban. Kérünk mindenkit, hogy a saját csatornáin keresztül terjessze a felhívást, hogy minél több fiatalhoz eljusson a lehetőség. Várjuk a pályamunkákat!

A NEMZETI IFJÚSÁGI TANÁCS LOGÓJÁNAK ÉS ARCULATÁNAK MEGTERVEZÉSÉRE

A Nemzeti Ifjúsági Tanács alakuló ülésére 2012. december 1-jén került sor, mellyel mérföldkőhöz érkezett a fiatalok átfogó érdekképviselete. A tanács megalakulásával a fiataloknak lehetőségük nyílik arra, hogy visszajelzést adjanak a döntéshozók felé érdekeikről, igényeikről, melyet az ország ifjúsági szervezeteinek összefogása teremt meg.

Az alakuló ülés nyitott szellemiségét követve az Elnökség kiemelten fontosnak tartja, hogy a szervezet arculata is a közös gondolkodás útján jöjjön létre, melynek megtervezésére jelen felhívással pályázatot ír ki.

 A pályázat kiírója: Nemzeti Ifjúsági Tanács

Pályázók köre: A Nemzeti Ifjúsági Tanács logójának és arculatának megtervezésére minden természetes vagy jogi személy pályázhat.

A pályázat tárgya: A Nemzeti Ifjúsági Tanács célkitűzéseivel és alapszabályával azonosuló, azokat   tükröző arculat megalkotása.

Kulcsszavak: ifjúság, szövetség, érdekképviselet, összefogás, Magyarország, dinamikus, változás, párbeszéd, innovatív, sokszínűség, lendület.

Arculati elemek:

 • logó
 • logó felirattal
 • magyar felirattal: Nemzeti Ifjúsági Tanács
 • angol felirattal: National Youth Council of Hungary
 •  Fejléc a Nemzeti Ifjúsági Tanács honlapjához illeszkedve, valamint a logót és a Nemzeti Ifjúsági Tanács feliratot tartalmazva (http://ifjusagitanacs.hu/)
 • Facebook cover
 • álló, A4-es levélpapír megtervezése
 • Powerpoint vagy Prezi template elkészítése
 • A pályázat benyújtása

  A logótervet színes és fekete-fehér változatban is el kell készíteni és beküldeni. Érvényes pályázatnak az info@ifjusagitanacs.hu e-mailcímre a határidőig JPG vagy PDF formátumban beérkező pályaművek tekinthetők. (A nyertes pályaművet AI vagy PSD formátumban is be kell küldeni.) A pályázatnak tartalmaznia kell továbbá a pályázó nevét és elérhetőségét (név, telefonszám, email cím).

  Az elektronikus beküldés beérkezési határideje: 2013. február 7.

  A pályázat elbírálása és a nyertes értesítése

  A határidőre beérkezett és a pályáztat kritériumainak megfelelő pályamunkákra 2013. február 8-15. között online szavazásra lesz lehetőség a Nemzeti Ifjúsági Tanács facebook oldalán. Az öt legtöbb szavazatot kapott pályamunka közül a NIT Elnöksége választja ki a nyertes pályázatot. A Nemzeti Ifjúsági Tanács Elnöksége 2013. február 20-ig értesíti a pályázókat a döntésről, valamint az eredmény honlapján is közzéteszi.

  Díjazás

  A pályázat nyertese az alábbi díjazásban részesül:

  • 2013-as EFOTT hetijegy – „Csak szabadon”
  • Prezi Pro licensz az élvezhetőbb Prezi élményért
  • Ingrido licensz saját honlap elkészítéséhez

  További információk és feltételek
   A határidő után beérkezett pályázatokat nem áll módunkban elfogadni.

  • A pályázó elfogadja, hogy a pályázat beérkezését követően a pályázat kiírója teljes körűen rendelkezhet az arculati elem és logó felhasználásával.
  • A pályázó kizárólag saját alkotásával pályázhat.

  Forrás: http://ifjusagitanacs.hu/