palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

NKA pályázat zenei, táncművészeti és színházi tervek megvalósításának támogatására

Az Előadó-művészet Kollégiuma nyílt pályázatot hirdet magas művészeti szakmai színvonalú zenei, táncművészeti és színházi tervek megvalósításának támogatására. A pályázat célja a magyarországi komolyzenei hangversenyélet támogatása.
A pályázat célja: magyarországi komolyzenei hangversenyélet támogatása (egyedi hangversenyek vagy hangversenysorozatok megrendezése; koncertszerű rendezvények megvalósítása)
Pályázók köre: a hangversenyt/hangversenyeket megrendező természetes és jogi személyek
A pályázati cél megvalósításának időtartama: Pályázni a 2013. május 1.–2014. június 30. között történő megjelentetésre lehet.
Nevezési díj összege/mértéke: A pályázó nevezési díj címen az igényelt támogatás 1%-át, amely magába foglalja a 27%-os áfát is, illetve 500.000 Ft vagy annál kisebb összegű igényelt támogatás esetén 5.000 Ft-ot, amely magába foglalja a 27%-os áfát is köteles befizetni a pályázat benyújtásával egyidejűleg. Figyelem! Pályázni csak a nevezési díj egyidejű befizetésével lehet! A pályázathoz csatolni kell a nevezési díj befizetését igazoló bizonylat másolatát!
Tervezett keretösszeg: 100.000.000 Ft
Igényelhető támogatás: maximum a tervezett összköltség 50%-a (Ha a támogatás összege eléri, vagy meghaladja a 3 millió forintot és a pályázó élni kíván a visszatervezés lehetőségével, úgy a visszatervezés esetében is követendő a fenti 50%-os támogatásra vonatkozó feltétel.)
Kötelező saját forrás mértéke: A pályázó részére a kötelező saját forrás biztosítását és igazolását a Kollégium nem írja elő.
Altéma kódszáma: 3133
Letölthető dokumentum
Benyújtási határidő: 2013. március 14-én, éjfélig
Pályázattal kapcsolatban felvilágosítást telefonon a (36 1) 327-4444-es számon kaphatnak.