palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

NO HATE! Fiatalok az Online Gyűlöletbeszéd ellen! Önkéntesek jelentkezését várja az Európa Tanács

A Fiatalok az Online Gyűlöletbeszéd ellen az Európa Tanács 2012-14 között futó projektje, amelynek célja a gyűlöletbeszéd online megnyilvánulási formái elleni küzdelem, valamint a fiatalok és ifjúsági szervezetek mozgósítása annak érdekében, hogy felismerjék és fellépjenek az ilyen emberei jogi sérelmekkel szemben.

A  NO HATE!  FIATALOK A GYŰLÖLETBESZÉD ELLEN  mozgalom hazai kampánybizottsága keresi azokat az aktív, felelős, érzékeny és szolidáris,  16 és 30 év közötti    fiatalokat, akik szívesen vennének részt a kampányhoz kapcsolódó online és offline tevékenységekben.

(Természetesen 30 év feletti fiatalok jelentkezését is szívesen fogadjuk!)

A részt vevő fiatalok kreativitásától és ötleteitől függően a kampánytevékenységek az online tartalommegosztástól, internetes fórumokon való részvételtől a videók készítésén és terjesztésén keresztül a valós, közvetlen népszerűsítő vagy figyelemfelkeltő utcai akciókig terjedhetnek.

Kérjük, hogy ha érzel magadban elhivatottságot az emberi jogok iránt, vannak jó ötleteid és tennél is valamit az emberi jogi sérelmek ellen, jelentkezz az alábbi online űrlapon  2013. július 8-ighttps://docs.google.com/forms/d/1jGUf-PcdqJ2K7qaFM7k-15l-dqqMV2RKP8-dfchKXEI/viewform

További információk a kampányról: www.nohatespeechmovement.org

Letölthető dokumentum

http://eurodesk.hu/uploads/2/hirek/10040/fajlok/NOHATE_felhivas_onkenteseknek.pdf

Kapcsolat:

Karvalits Ivett
NCSSZI – Fiatalok Lendületben Programiroda
Eurodesk Magyarország
Tel: +36 1 237 6701
E-mail: ivett.karvalits@ncsszi.hu
URL: www.yia.hu, www.eurodesk.hu