palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nomád Sport nyári fotópályázat

nomád sport fotópályázatA Nomád Sport Outdoor sportbolt-hálózat megrendezi 1. fotópályázatát. 2010. szeptember 01.-ig várjuk azokat a fotókat, amelyek a sportbolt-hálózatunkban illetve webáruházunkban vásárolt bármely termék használata vagy viselése során készültek az idei év nyarán.

Egy fotós, egy darab 2010-ben készült képet küldhet be a fotopalyazat@euroglobe.hu címre. A fotókat JPEG vagy TIFF formátumú mellékletként kell beküldeni, 1Mb és 10Mb közötti méretben. A képaláírás mellett szükséges még a kép készítésének ideje, a fotós neve, címe, e-mail címe és a termék megnevezése a képen, a levél témamegjelölése pedig a kép címe legyen.

Nyeremények
Minden képbeküldőt megjutalmazunk egy 5%-os vásárlási kedvezményre jogosító kuponnal, ami a webáruházunkban történő vásárlás esetén használható fel – www.nomadsport.eu – (a kupon minden termékre érvényes az akciós termékekre is).

  • 1. díj: 50.000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 2. díj: 30.000 Ft értékű vásárlási utalvány
  • 3. díj: 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány

Beküldési határidő: 2010 szeptember 01.

A nyerteseket és a nyertes képeket 2010. szeptember 16.-án tesszük közzé.

A pályázatban résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a beküldött képeket az Euroglobe Kft. a későbbiekben saját célra felhasználja és a beküldők nevükkel, e-mail címükkel bekerülnek a cég adatbázisába.