palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nyerjen zöldebb iskolát: 1 000 000 Ft-os támogatás 4 iskolának környezetfejlesztésre, zöldesítésre!

A kezdeményezés célja tisztább, egészségesebb környezetet teremteni 4 általános iskola tanulói számára. A vásárláshoz kötött aktivitásban az első három, legtöbb szavazatot kapott általános iskola, valamint a legalább 50 szavazatot elért intézmények közül kisorsolt negyedik iskola egyenként 1.000.000 Ft támogatást kap környezetfejlesztésre.

Az aktivitás során a Penny üzletekben legalább két Procter & Gamble terméket (Ariel, Lenor, Jar, Pampers, Always, Blend-a-med, Head & Shoulders, Old Spice, Gillette, Ambi Pur, Oral-B, Mr Proper,Pantene) vásárló játékosok egy online regisztrációt és nyugtafeltöltést követően lehetőséget kapnak arra, hogy egy, a játék oldalán megtalálható listából kiválasztott általános iskolát szavazatukkal támogassanak. Természetesen minden vásárlás és feltöltés után újabb és újabb szavazattal élhetnek. A játékra a www.zoldebbiskola.hu oldalon lehet regisztrálni, és ugyanott lehet feltölteni a vásárlást igazoló nyugtát, majd kiválasztani a támogatandó iskola is.

A játékban résztvevők között heti hét darab, egyenként egy-egy környezetbarát bevásárlótáskát és 10 000 Ft értékű Penny ajándékkártyát tartalmazó ajándékcsomag is kisorsolásra kerül. A promóció 2019. október 10-től november 20-ig tart.További részleteket a oldalon érhetők el.