palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Öltözz a farsangon Bohócdoktornak!

A Karitáció Alapítvány bohócdoktorai az óvodai és iskolai farsang beöltözői számára jutalmazást szerveznek. A 2008 óta sikeres bohócdoktor kórháztámogató – jótékonysági program kapcsán a gyerekeket arra kérik a bohócdoktorok, hogy a farsangon öltözzenek be bohócnak vagyis bohócdoktornak.


Az alapítvány szakmai zsűrije által a legjobbnak ítélt jelmezesek értékes jutalomban részesülnek. A díjak között szerepel élmény nap a bohócdoktorokkal sok csokival, lufihajtogatással, bohócműsorral, továbbá sportszerek, könyv és plüssfigurák is.

A farsangi maskarát az óvodai / iskolai rendezvényen le kell fotózni, majd az info@karitacio.hu e-mail címre pedagógus vagy szülői segítséggel 2020. március 11-ig a beküldő nevének, életkorának, telefonszámának, e-mail címének megadása mellett be kell küldeni.
Az alapítvány szakmai zsűrije által a legjobbnak ítélt jelmezesek értékes jutalomban részesülnek.
A díjak között szerepel élmény nap a bohócdoktorokkal sok csokival, lufihajtogatással, bohócműsorral, továbbá sportszerek, könyv és plüssfigurák is.

A díjakat maguk a bohócdoktorok adják át a nyerteseknek!

A beküldő hozzájárul ahhoz, hogy az internetes felületen és a sajtóban a Karitáció Alapítvány a beküldő fotóját és nevét felhasználhatja.