palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Olvass bárhol! fotópályázat

A JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft. – Városi Könyvtár Jászberény pályázatot hirdet az „Olvass, Jászberény!” (TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0091) projekten belül az olvasás népszerűsítésére.

A pályázat célja

Változó körülményeinkkel párhuzamosan megváltozott könyvtárunk mozgástere, feladata is. Az új lehetőségekhez igazodva (újra)tervezzük arculatunkat, ehhez várjuk jászsági kötődésű látogatóink, olvasóink, leendő olvasóink, felnőttek, gyerekek illetve minden érdeklődő közreműködését!

Fotópályázatunkkal korra, nemre való tekintet nélkül szeretnénk az olvasást népszerűsíteni. A pályázatot benyújtó amatőröktől minél ötletesebb képeket várunk az olvasásról. Az elbírálásnál legkevésbé a fotó technikája számít, a legfőbb szempontok a humor, a meghökkentés, a figyelemfelkeltés.

A PÁLYAMŰVEK
Egy pályázó maximum 5 digitális képet küldhet, legalább 4 megapixel felbontásban (de ne legyen több 5 MB-nál), JPEG (.jpg) formátumban.

PÁLYÁZATI ANYAG LEADÁSA SZEMÉLYESEN VAGY E-MAILEN

A pályázat jeligés.

A fotók személyesen leadhatók bármilyen adathordozón (CD, DVD…), ekkor egy borítékban kérjük mellékelni az alábbi adatokat (név, kor, lakcím, telefonszám, ha van e-mail), a borítékon pedig feltüntetni a jeligét.

Ha e-mailen küldi (info@jaszkonyvtar.hu), a tárgy mezőben tüntesse fel: Fotópályázat. A szövegtörzsbe kérjük az alábbi adatokat (név, kor, lakcím, telefonszám, jelige).

DÍJAZÁS
A legkiválóbb alkotásokból a könyvtár galériáján kiállítást rendezünk. A képeket a későbbiekben felhasználjuk információs kiadványaink, honlapunk elkészítésénél.

Díjak: e-book olvasó, könyvutalvány, könyvek, illetve a felhasznált fotók mellett az alkotók nevét megjelenítjük.

A könyvtárosokból álló zsűri az alapján választ majd, hogy melyik műveket tudja a későbbiekben használni, melyik képes az olvasást leginkább népszerűsíteni. Emellett lehetőség lesz a nagyközönségnek a kiállításon közönségdíjast választani.

LEGFONTOSABB DÁTUMOK
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2013. április 15.
KIÁLLÍTÁS ÉS KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS: 2013. április 22-től május 10-ig
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2013. június 6. (5. Könyves Csütörtök)

SZERZŐI ÉS SZEMÉLYISÉGI JOGI FELTÉTELEK
Pályázni kizárólag olyan fotókkal lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott fotók mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft.-t mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. Pályázó a pályázat megküldésével díjigényéről kifejezetten lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve a fotók pályázatra való elküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy a könyvtár azokat bármilyen anyagain, offline és online felületein, akár átdolgozva felhasználhassa.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Csillik Katalin (tel.: 57 505 409 vagy 20 512 3060; e-mail: csillik.katalin@jaszkerulet.hu)
www.facebook.com/jaszkonyvtar | http://jaszkonyvtar.hu/