palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mert olvasni jó! szlogenpályázat

A JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft. – Városi Könyvtár Jászberény pályázatot hirdet az „Olvass, Jászberény!” (TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0091) projekten belül az olvasás, a könyvtár népszerűsítésére. Hogyan mondjuk el, hogy olvasni márpedig jó? Mi az a mondat, ami ezt leginkább kifejezi? Ötleteket várunk 2013. május 6-ig. Fődíj: E-book olvasó


A pályázat célja: Változó körülményeinkkel párhuzamosan megváltozott könyvtárunk mozgástere, feladata is. Az új lehetőségekhez igazodva (újra)tervezzük arculatunkat, ehhez várjuk jászsági kötődésű látogatóink, olvasóink, leendő olvasóink, felnőttek, gyerekek illetve minden érdeklődő közreműködését!
Hogyan mondjuk el, hogy olvasni márpedig jó? Kinek, mit jelent az olvasás? Keressük azokat a szlogeneket, melyek képesek népszerűsíteni az olvasást, a könyvtárhasználatot. Rövid, frappáns, szellemes, jól alkalmazható jelmondatokat várunk.

PÁLYÁZATI ANYAG LEADÁSA SZEMÉLYESEN VAGY E-MAILEN

A pályázat jeligés.
Postán vagy személyesen: A borítékra kérjük a jeligét feltüntetni, a borítékban pedig a szlogentől különálló lapon az alábbi adatokat mellékelje (név, kor, lakcím, telefonszám, ha van e-mail). Címünk: 5100 Jászberény, Bercsényi u. 1.
E-mailen (info@jaszkonyvtar.hu), a tárgy mezőben tüntesse fel: Szlogenpályázat! A szövegtörzsbe kérjük az alábbi adatokat (név, kor, lakcím, telefonszám, jelige).

DÍJAZÁS
A legjobb szlogeneket a későbbiekben felhasználjuk információs kiadványaink, honlapunk elkészítésénél.
Díjak: e-book olvasó, könyvutalvány, könyvek.
A könyvtárosokból álló zsűri az alapján rangsorolja majd a beérkezett szövegeket, melyeket tudjuk a későbbiekben felhasználni az olvasás, – és könyvtárnépszerűsítő kampányunk során.

LEGFONTOSABB DÁTUMOK

BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2013. május 06.
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2013. június 6. (5. Könyves Csütörtök)

SZERZŐI ÉS SZEMÉLYISÉGI JOGI FELTÉTELEK
Pályázni kizárólag olyan művekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Pályázó a pályázat megküldésével díjigényéről kifejezetten lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve a szövegek pályázatra való elküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy a könyvtár azokat bármilyen anyagain, offline és online felületein, akár átdolgozva felhasználhassa.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Csillik Katalin (tel.: 57 505 409 vagy 20 512 3060; e-mail: csillik.katalin@jaszkerulet.hu)
www.facebook.com/jaszkonyvtar | jaszkonyvtar.hu