palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Olvass mindenkép(p)en! alkotáspályázat

A JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft. – Városi Könyvtár Jászberény pályázatot hirdet az „Olvass, Jászberény!” (TÁMOP-3.2.4.A-11/1-2012-0091) projekten belül az olvasás, a könyvtár népszerűsítésére. Kinek, mit jelent az olvasás? Ennek a kérdésnek megválaszolását várjuk rajzokon, festményeken, számítógépes grafikákon, bármilyen technikával készült műveken. Határidő: 2013. május 6-ig. Fődíj: E-book olvasó


A pályázat célja: Változó körülményeinkkel párhuzamosan megváltozott könyvtárunk mozgástere, feladata is. Az új lehetőségekhez igazodva (újra)tervezzük arculatunkat, ehhez várjuk jászsági kötődésű látogatóink, olvasóink, leendő olvasóink, felnőttek, gyerekek illetve minden érdeklődő közreműködését!
Kinek, mit jelent az olvasás? Ennek a megválaszolását várjuk rajzokon, festményeken, számítógépes grafikákon, bármilyen technikával készült műveken. Szempont az ötletesség, a humor, az olvasás „eladása”.

A PÁLYAMŰVEK
Méret: A/4-től A/2-ig. Technika: bármi (filc, olaj, akril, digitális…)

PÁLYÁZATI ANYAG LEADÁSA SZEMÉLYESEN VAGY E-MAILEN
A pályázat jeligés.
Papíralapú mű esetén a hátoldalra és a mellékelt borítékra kérjük a jeligét feltüntetni, a borítékban pedig az alábbi adatokat mellékelni (név, kor, lakcím, telefonszám, ha van e-mail).
Digitális rajzokat e-mailen küldhet (info@jaszkonyvtar.hu), a tárgy mezőben tüntesse fel: Alkotáspályázat. A szövegtörzsbe kérjük az alábbi adatokat (név, kor, lakcím, telefonszám, jelige).

DÍJAZÁS
A legkiválóbb alkotásokból a könyvtár galériáján kiállítást rendezünk. A képeket a későbbiekben felhasználjuk információs kiadványaink, honlapunk elkészítésénél.

Díjak: e-book olvasó, könyvutalvány, könyvek, illetve a felhasznált képek mellett az alkotók nevét megjelenítjük.

A könyvtárosokból álló zsűri az alapján rangsorolja majd az elkészült műveket, melyeket tudjunk a későbbiekben felhasználni az olvasás, – és könyvtárnépszerűsítő kampányunk során. Emellett lehetőség lesz a nagyközönségnek a kiállításon közönségdíjast választani.

LEGFONTOSABB DÁTUMOK
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: 2013. április 15.
KIÁLLÍTÁS ÉS KÖZÖNSÉGSZAVAZÁS: 2013. április 22-től május 10-ig
EREDMÉNYHIRDETÉS: 2013. június 6. (5. Könyves Csütörtök)

SZERZŐI ÉS SZEMÉLYISÉGI JOGI FELTÉTELEK
Pályázni kizárólag olyan művekkel lehet, amelyeknek egyedüli és kizárólagos szerzője a pályázó, továbbá nem sértik harmadik személyek személyhez fűződő jogait. Amennyiben a beadott alkotások mégis más személyek szerzői vagy egyéb személyhez fűződő jogait megsértik, akkor az abból fakadó bármilyen igény tekintetében a pályázó teljes jogi felelősséggel tartozik és köteles a JÁSZKERÜLET Nonprofit Kft.-t mindennemű jogi igény érvényesítése alól mentesíteni. Pályázó a pályázat megküldésével díjigényéről kifejezetten lemond az alábbi felhasználások tekintetében, illetve a művek pályázatra való elküldésével díjigény nélkül engedélyezi, hogy a könyvtár azokat bármilyen anyagain, offline és online felületein, akár átdolgozva felhasználhassa.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK
Csillik Katalin (tel.: 57 505 409 vagy 20 512 3060; e-mail: csillik.katalin@jaszkerulet.hu)
www.facebook.com/jaszkonyvtar | http://jaszkonyvtar.hu/