palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Önkéntesként Minden Kicsit Más Fotópályázat

kozod pályázatMutasd meg, milyen a világ egy önkéntes szemével! Fotózz le egy önkéntes akciót, egy tevékenységet, amitől kicsit más lett a körülötted élők élete! Rögzíts egy pillanatot, ami számodra az önkéntességről szól!


A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány fotópályázatot hirdet az önkéntesség témakörében.

A pályázat célja
, hogy felhívja a figyelmet a 2010. április 24-én megrendezésre kerülő  KÖZÖD! Önkéntes Fiatalok Napja országos rendezvénysorozatra, s arra a több száz önkéntes akcióra, melyekkel ezen a napon több ezer fiatal hozzájárul környezete szebbé, jobbá tételéhez. Várjuk olyan egyedülálló  fotók, és maximum 3 képből álló képsorozatok beérkezését, amelyek kapcsolódnak az önkéntesség, segítségnyújtás témaköréhez, kifejezik a közösségért végzett tevékenységek hangulatát.

Az Önkéntes Fiatalok Napja és a most meghirdetett fotópályázat a NOKIA támogatásával valósul meg

Beküldési határidő:  2010. május 3.

A beküldés módja: A fotókat egyenként (a sorozat darabjait is) e-mail mellékletként kérjük küldeni a fotopalyazat@i-dia.org e-mail címre. A levél tárgya kötelezően a készítő neve és a fotó címe. Például: Kovács István: ÖFN Nálunk III.

A készítő egyéb adatait (elérhetőség) a levél szövegében kérdjük megadni.

Eredményhirdetés: A beérkezett pályamunkákat az Alapítvány 2010. május 20-ig zsűrizi, és az első három helyezettett e-mailben értesíti.

Díjak: a pályázatok elbírálása során I., II. és III díj kerül meghirdetésre. A díjakat a DIA által felkért szakmai zsűri ítéli oda a legjobb alkotásoknak.

A pályázat feltételei:

 • a pályázat nyitott, pályázati anyagot bárki beküldhet, korra, szakmai tapasztalatra való tekintet nélkül.
 • egy pályázó maximum 3 különálló fotóval pályázhat.
 • egy pályázat akkor tekinthető teljesnek, ha az a kép mellett az e-mailben az alábbi adatok szerepelnek:
  • pályázó neve,
  • címe,
  • telefonszáma,
  • pályázó életkora

A képeket elektronikus úton, JPG formátumban kérjük beküldeni oly módon, hogy a beküldött fájl nevét a pályázó neve és a kép címe ponttal elválasztva adja (pl. tothzsolt.falutakaritas). Nagyméretű képeket várunk, felbontását tekintve 300 dpi de legalább 240 dpi minőségben.

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A résztvevő a pályázati anyag elküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban képeiket szabadon felhasználhatják.
A pályázati anyag beküldésével minden pályázó hozzájárul ahhoz, hogy a fotókat az Alapítvány saját céljaira felhasználhassa, valamint a www.kozod.hu oldalon közzétegye. A beérkezett képek az oldalra folyamatosan feltöltésre kerülnek.

További felvilágosítás  és kapcsolat: +3630 630 0942

Forrás: http://kozod.hu