palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Őszi kirándulás pályázat iskolai csoportok számára

 „Őszi kirándulás” pályázat iskolai csoportok számára.

 

Pályázók köre: Alap- és középfokú oktatást nyújtó közoktatási intézmények.

Kedvezményezettek köre: A pályázó oktatási intézmények 1-12. osztályos tanulói, legalább 10, legfeljebb 40 fős csoportokban, melyek mellé 10 gyermekenként 1 fő, az intézmény alkalmazásában álló felnőtt kísérőt kell biztosítaniuk.

Általános pályázati feltételek:

 • Pályázni a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (a továbbiakban: Alapítvány) www.erzsebetprogram.hu honlapján található elektronikus pályázati adatlapon lehet, 2012. augusztus 13-tól 2012. szeptember 10-ig. A pályázó intézmény a benyújtást követően pályázati azonosító számot kap.
 • A pályázó vállalja az utazás megszervezését a helyszínre.
 • Az érvénytelenül beadott pályázatok hiánypótlására, javítására nincs lehetőség.
 • A hibásan, hiányosan vagy nem feldolgozható adatokkal kitöltött, illetve határidő után beérkezett pályázatok érvénytelenek.
 • Az adatok valóságtartalmát az Alapítvány ellenőrizheti.
 • Az elnyert üdülési szolgáltatás legkésőbb 2012. október 15-ig vehető igénybe.
 • A kötelező mellékleteket kizárólag az Alapítvány által megadott, a www.erzsebetprogram.hu honlapról letölthető formanyomtatványokon lehet benyújtani.
 • A pályázat eredményéről az érintettek e-mailben kapnak tájékoztatást.
 • Egy tanuló csak egy pályázat keretében juthat az Alapítvány által biztosított támogatáshoz.
 • A kísérő – eltérő időpontokban – több csoporttal is pályázhat.

A kérelem benyújtásának kötelező melléklete:

A pályázó oktatási intézmény vezetője/képviselője büntetőjogi felelősséggel nyilatkozik a következőkről:

 • a résztvevő tanulók tanulói jogviszonyának igazolása,
 • nyilatkozat arról, hogy a csoportot vezető kísérő az oktatási intézmény alkalmazásában áll.

A fentiekről szóló intézményvezetői nyilatkozatot a pályázati elbírálást követően nyomtatott, aláírt és digitalizált (beszkennelt) formában kell beküldeni elektronikus úton az Alapítvány részére, az alábbi e-mail címre: erzsebettabor@erzsebetprogram.hu .

Letölthető dokumentum

Pályázati kiírás
Pályázati adatlap kitöltése 

A támogatás tartalma:

Az Alapítvány 4 nap (3 éjszaka) időtartamú üdülési szolgáltatást biztosít, teljes ellátással állami tulajdonú Erzsébet-táborokban.

A tábor önrésze tanulónként 1.000,- forint. Az önrész csoportos befizetéséről a pályázó intézménynek kell gondoskodni. Az önrészt egy összegben, a benyújtáskor kapott pályázati azonosító számot feltüntetve kell átutalni az alapítvány bankszámlaszámára legkésőbb 2012. szeptember 15-ig.

Az elnyert támogatás nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, ami a 18 éven felüli személyek után a helyszínen, külön, készpénzben fizetendő, és mértékére az illetékes települési önkormányzat rendelete az irányadó.

Az Alapítvány nem vállal semminemű felelősséget életben, testi épségben, egészségben, illetve vagyonban bekövetkezett vagy keletkezett kárért, amely az üdülés vagy az üdülőhelyre való eljutás során valamely gyermeket vagy kísérőt esetlegesen éri, továbbá nem vállal felelősséget a szálláshelyek által nyújtott szolgáltatások minőségéért.

Amennyiben további kérdése van, kérjük, forduljon telefonos ügyfélszolgálatunkhoz az alábbi telefonszámon, munkanapokon 8 és 16 óra között: 06 1 371 3288