palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ovi-karate rajzpályázat

Egészséges Életmód Óvodás Szemmel. OVI-KARATE szakosztályunk „Egészséges Életmód Óvodás Szemmel” címmel hirdet meg gyermekrajz pályázatot 3-6 éves gyermekek számára, 3 korcsoportban a Csepel-szigeti Óvodák részére. A rajzpályázat célja, hogy a gyermekek is elgondolkodjanak azon, mit jelent számukra az egészség, a mozgás, és az egészséges életmód. Mit gondolnak, miért jó, hogy ha ők maguk és családjuk egészséges ételeket fogyasztanak, elegendőt alszanak, megfelelő mennyiségű vizet isznak, és mozognak.

KORCSOPORTOK:

 1. Kis csoport: 3-4 éves gyermekek
 2. Középső csoport: 4-5 éves gyermekek
 3. Nagy csoport: 5-6 éves gyermekek

TÉMA:

 • fentebb.

Egy gyermek csak egy alkotással pályázhat!

MÉRETA beküldendő alkotásokat kérjük A/4-es rajzpapírra vagy kartonra készítsék el a gyermekek.

TECHNIKAA technika mind a három korcsoportban szabadon választható. Filctollal, festékkel, zsírkrétával, színes ceruzával, illetve vegyes technikával is készülhetnek az alkotások.

BEKÜLDÉS:

 1. A pályázatokat a következő címre várjuk: „KAKUSEI” Kulturális, Szabadidő és Sportegyesület, 2316 Tököl, Akácos út 41.
 2. Kérjük, a borítékra írják rá: Egészséges Életmód Óvodás Szemmel.
 3. Kérjük, hogy a rajzpapírokat ne ragasszák fel semmire, lezárt borítékban adják postára. Az óvodák az összegyűjtött rajzokat egyben is beküldhetik. Kérjük, minden egyes rajz hátoldalán tüntessék fel a rajzot készítő óvodás nevét és az óvoda adatait (név, cím, telefonszám, e-mailcím).
 4. Beküldési határidő: 2012. október 10.

Korcsoportonként a három legjobb alkotás részesül díjazásban. A pályaművekből egyesületünk kiállítást szervez, és felhasználja azokat, ezért azokat visszaszolgáltatni nincs módunkban, valamint minden pályázó a pályamunka beküldésével hozzájárul azok korlátlan felhasználásához.

EREDMÉNYHIRDETÉS ÉS DÍJÁTADÓ:

A díjátadó pontos dátumáról és helyszínéről a pályázó óvodákat értesítjük.

DÍJAZÁS:

 •  I.   Sporttáborban való részvétel 50% kedvezménnyel az óvoda 5 óvodásának (41.250 Ft értékben.)
 • II.  Sportnap az óvodában (megszervezzük, lebonyolítjuk a nyertes pályázó óvodájában 30.000 Ft értékben.)
 • III. 50 %-os OVI-KARATE foglalkozásokon való részvétel az óvoda 5 óvodásának 3 hónapon keresztül (18.000 Ft értékben) (Tököl, Szigetcsép, Szigetszentmiklós)