palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ozone Zöld-díj 2014!

ozonetwork pályázatJelentkezz az Ozone Zöld-díjra 2014-ben is! Az OzoneNetwork tévé idén is díjazza azokat a megvalósult zöld ötleteket, innovációkat, melyek hozzájárultak környezetünk, bolygónk megóvásához, jobbá tételéhez. A legkisebb ötlettől a legnagyobb projektekig.

Kik jelentkezhetnek? Olyan vállalatok, magánszemélyek, civil szervezetek és újságírók, akik konkrét környezettudatos innovációt valósítottak vagy valósítanak meg. Működésük, hétköznapjaik során törekszenek arra, hogy minél kisebb ökológiai lábnyomot hagyjanak maguk után, kiemelt fontossággal kezelik a környezetvédelmet és a fenntartható fejlődést, akiknél a kreativitás és a környezettudatosság ötvözéséből hasznos példaértékű megoldások születtek és születnek

A kategóriák:

A jelentkezés feltétele:

  • 2013.10.14 és 2014.10.14 között megvalósult zöld, környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos projekt vagy tevékenység
  • A Sajtódíj esetében Olyan környezetvédelem vagy fenntartható fejlődés témakörében született cikk, publikáció, videoriport, tudósítás, ami 2013.10.14 és 2014.10.14 között jelent meg nyomtatott vagy digitális formában, egy hazai sajtóorgánumban.
  • A kategóriához tartotó jelentkezési űrlap pontos és hiánytalan kitöltése
  • A jelentkezési űrlap beküldése 2014. november 14-ig az info@ozonenetwork címre.

/A jelentkezéshez opcionálisan csatolható bármilyen dokumentum, kép, video, vagy link, ami illusztrálja a projektet illetve többletinformációt közöl arról. A csatolmányok az elbírálásnál előnyt jelenthetnek, de nem feltételei a jelentkezésnek./

Mennyibe kerül? A jelentkezés ingyenes.

ozd_girl

Kik döntenek a nyertes személyéről? A nevezéseket a Magyar Klímatanács tagjai értékelik. Dr. Fogarassy Csaba, a Szent István Egyetem klímatanácsának főtitkára, Dr. Farkas István, a Szent István Egyetem klímatanácsának alapító tagja, Dr. Tóth László, a Szent István Egyetem Klímatanácsának elnöke. A sajtódíj odaítélésében Pálmai L. Ákos, az Origo főszerkesztője vesz részt a munkában.

Mit lehet nyerni?

A győztesek a korábbi évekhez hasonlóan igényes, névre szóló, valódi zöld díjat kapnak, emellett meghívjuk őket az OzoneNetwork Egyenlítő című napi vélemény és vitaműsorába, hogy másoknak is elmondhassák mivel járultak hozzá környezetünk megóvásához és a zöldebb jövőhöz.

A díjátadóról a helyszínen jelenlévő győztesekkel videoriport is készül, mely az OzoneNetworkön és az Origón is látható, illetve olvasható lesz.

Mikor adjuk át az idei Ozone Zöld-díjat?

  • 2014. november 19-én 17:30-tól a Magyarországi Fenntarthatósági Csúcs Konferencián, Budapesten
  • Minden jelentkezés automatikus regisztrációt is jelent az eseményre, melyre névre szóló meghívót is küldünk a jelentkezést követően.

Meddig lehet jelentkezni? 2014. november 14. éjfél

Jelentkezési cím: info@ozonenetwork.hu (a levélhez csatolt kitöltött jelentkezési lappal)

A levél tárgyában kérjük feltüntetni: „Ozone Zöld-Díj 2014″

Web: http://www.origomediagroup.hu